logo
RNTV Live

Performanță mare pentru Buzărnescu!

buzarnescu_large.jpg.pagespeed.ce.B8ldBXD2lt
Cristian Anghelescu

Performanță mare pentru Buzărnescu!

După ce, într-o primă semifinală la Hobart (Australia), belgianca Elise Mertens, a învins-o pe Heather Watson, 6-4, 1-6, 6-2, românca Mihaela Buzărnescu a focut un joc excepțional învingând-o rapid, 6-2, 6-2, pe ucraineanca Lesia Tsurenko (locul 43 WTA) în cea de-a doua!

Prima finală WTA din carieră!

Astfel, bucureșteanca aflată pe locul 57 în ierarhia WTA, s-a calificat în prima ei finală WTA din carieră, asta la vârsta de 29 de ani!

Meciul final al turneului dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari va avea loc mâine dimineață, nu mai devreme de ora 05:30, urmând a fi transmis de Digisport.

În urma victoriei cu Tsurenko, Mihaela a urcat până pe locul 44 WTA, iar dacă va caștiga turneul va fi, de luni, noul număr 41 mondial!

“Este uimitor, nu m-am așteptat niciodată să am asemenea rezultate! Pentru mine este un miracol! Visam la așa ceva când eram mică, însă nu m-am gândit că s-ar și putea întâmpla”, a spus românca.

Altfel, Buzărnescu a picat cu daneza Caroline Wozniacki în primul tur de la Australian Open.

 

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor