Pericol la Bușteni! Urs rănit, în libertate!

Urs rănit, în libertate!

Urs rănit de o mașină, refugiat în pădurile din jurul orașului Bușteni! Autoritățile ]l caută în împrejurimi.

Locuitorii și turiștii sunt sfătuiți să evite deplasările în pădure! Ursul rănit poate fi deosebit de periculos.

CITEȘTE și Pericol! Urșii au ajuns și în Câmpina

Comunicat Prefectura Prahova:

In noaptea de 15/16 iunie 2017, pe raza orasului Busteni, un urs s-a refugiat in padure, dupa ce a fost lovit de un autoturism.

La nivelul Institutiei Prefectului Judetul Prahova s-a luat legatura cu gestionarul Fondului Cinegetic. De asemenea, au fost contactați reprezentantii Garzii Forestiere, ai Garzii de Mediu, ai Directiei Silvice si cu autoritatile locale.

Au fost constituite echipe formate din jandarmi, reprezentanti ai Ocolului Silvic si Fondului Cinegetic. Acestea patruleaza in zona pentru protejarea populatiei.

Prin intermediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova si al Politiei Locale Busteni a fost informata populatia cu privire la existenta unui potential pericol.

Recomandam locuitorilor si turistilor sa evite deplasarile in padure sau, in cazul in care acestea sunt absolut necesare, sa nu se abata de la traseele de patrulare stabilite de autoritatile competente.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cea mai tare petrecere pentru copii va avea loc la Ploiești....

Spectacol de excepție la Ploiești. Un balon cu aer cald îi va duce pe toți copiii într-o călătorie prin toată lumea. Cel mai noi concept...