logo
RNTV Live

Petrecere la Valea Călugărească. Primarul i-a sărbătorit pe cei care au împlinit 50 de ani de la căsătorie/ GALERIE FOTO

valea calugareasca 23
Oana Stoica

A fost petrecere la Valea Călugărească.

Primăria Valea Călugărească le-a făcut o surpriză de proporții localnicilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

13 cupluri care au învins timpul, dar și greutățile vieții, au fost sărbătoriți de primarul comunei, Vasilică Neacșu.

Primarul i-a invitat pe sărbătoriți la restaurant. Aici, după slujba de sănătate oficiată de preoții din comună, Vasilică Neacșu, edilul localității, a ținut un discurs.

 

 “Este un moment foarte emoționant pentru că nu este așa de simplu să vezi familii care împlinesc 50 de ani de căsătorie, sunt foarte mulți ani. Gestul de astăzi al administraţiei locale are două semnificaţii. În primul rând, dovedim, în fiecare an, că vă respectăm pe cei care aţi atins această cifră în ceea ce priveşte căsătoria. A doua semnificaţie este mesajul pe care îl oferiţi tinerilor într-o perioadă în care căsătoriile se destramă foarte des. La mulți ani”, a spus primarul Vasilică Neacșu celor 13 cupluri prezente la eveniment.

 

Apoi a început petrecerea!

Nu a lipsit nici tortul aniversar, adus chiar de primarul comunei.

Cu zâmbetul pe buze, mirii au spus că cele cinci decenii petrecute împreună au trecut destul de repede.

Cât priveşte secretele unei căsătorii îndelungate, respectul şi înţelegerea se pare că ar fi ingredientele principale.

“Noi niciodată nu ne-am despărţit, nici măcar un minut. Secretul longevităţii căsătoriei constă în înţelegere, respect reciproc şi iubire”, a menţionat unul dintre miri.

Cu toţii au spus că mulţumesc municipalităţii pentru modul în care a organizat “Nunta de Aur”.

“Viaţa este frumoasă şi cu bune şi cu rele. Pe noi ne-a ţinut împreună respectul şi înţelegerea. Ne bucurăm că suntem aici şi îi mulţumim domnului primar că ne-a organizat acest eveniment”, a declarat unul dintre sărbătoriți.

“Nu avem deloc emoţii,au trecut totuşi 50 de ani. Nu mai ţin minte nici dacă am avut emoţii la nuntă, aveam doar 18 ani, iar soţul avea 23 de ani, după ce terminase armata”, a adăugat un alt sărbătorit.

Unii dintre participanţii la eveniment au mărturisit că nici nu sperau să ajungă la o asemenea vârstă, căsătoriţi fiind cu aceeaşi persoană.

Speră să sărbătorească tot împreună şi nunta de diamant.

Galerie FOTO:

Sursa foto: Facebook – Primăria Valea Călugărească

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor