logo
RNTV Live

Petrecere sub semnul protestului. Vezi ce vor face sute de romi din Câmpina, după ce municipalitatea a hotărât să nu mai aloce bani pentru ziua lor

Ziua Romilor Campina
rnews

Dacă municipalitatea a hotărât să nu mai aloce niciun leu din buget pentru sărbătoarea lor, romii din Câmpina s-au hotărât să celebreze, pe 8 aprilie, Ziua Internaţională a Romilor fără niciun ban şi fără autorizaţie de la Primărie.  Au lansat invitaţia şi edililor Câmpinei, în faţa cărora vor să îşi manifeste nemulţumirea cu privire la faptul că, anul acesta, nemaifiind unul electoral,romii nu mai primesc finanţare din bugetul local pentru sărbătoarea lor.

Câteva sute de persoane şi-au anunţat participarea la petrecerea manifest ce va avea loc pe platoul de la Fântâna cu cireşi. Prin intermediul unui comunicat remis presei, Filiala Câmpina a Partidei Romilor Pro Europa face următoarele precizări:

” An de an electoral, indiferent de culoarea politică, ne tot contactați să vă sprijinim cu voturile noastre. Când însă vreți să învrăjbiți romii plecând de la multiplele probleme cu care se confruntă, vă permiteți să mergeți în comunități fără noi, cei contactați să influențăm votul. În acest an vom aduce cu noi articolele de presă și fotografiile care arată problemele romilor ca să înțelegeți că viața romilor din Câmpina este mai rea în 2017 ca în 2004. Câte noi strategii ati votat din 2004 până azi?”

Reaminitim faptul că, anul trecut, fiind un an electoral, au fost alocaţi pentru prima dată la Câmpina 6000 de lei de la bugetul local pentru sărbătorirea Zilei Internaţionale a Romilor. În parcarea de la Casa Tineretului s-au strâns câteva sute de romi care  au încins grătare şi au petrecut pe ritm de manele, spre disperarea oamenilor care locuiesc în zonă.

 

sursa  – campinatv

sursa foto – ziarul Oglinda

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor