logo
RNTV Live

Petroliștii vor să facă un nou spectacol, hai să-i ajutăm!

FOTBAL:INAUGURARE STADION ILIE OANA PLOIESTI (23.09.2011)
Cristian Anghelescu

Petrolul joacă mâine, pe „Ilie Oană”, cu Unirea Cocorăştii Colţ. Meciul contând pentru etapa a VIII-a a eşalonului judeţean va începe la ora 16:00, iar “petroliştii” au nevoie de cât mai mulți suporteri în tribune.

De altfel, mesajul postat de “căpitanul” echipei, Claudiu Tudor, pe rețeaua de socializare Facebook este mai mult decât edificator:

“Dragi suporteri fabuloşi ai Petrolului, care ne sprijiniţi fantastic meci de meci, sâmbătă, 8 octombrie 2016, de la ora 16:00, vă rugăm să fiţi din nou alături de NOI, la meciul de pe arena Ilie Oană, cu Unirea Cocoărştii Colţ, pe care să-l câştigăm ÎMPREUNĂ!

Cu cât veţi fi mai mulţi, cu atât ne vom simţi mai puternici şi vom învinge pentru voi! Cu voi alături, în număr tot mai mare în arenă, suntem invincibili! Vom juca, ca întotdeauna, pentru VOI, pentru PETROLUL, pentru a rămâne mereu acolo sus, pe locul 1! NOI şi VOI!

Vă aşteptăm câteva mii bune de suporteri pe stadion şi sperăm că veţi umple, cât mai curând, arena! Aşa, ca în vremurile când aici veneau nu numai echipe mari din România, ci şi Swansea, Vitesse Arnhem, Viktoria Plzen sau Dinamo Zagreb. Noi suntem mereu aici ca să învingem! Veniţi, vă rugăm, MULŢI DE TOT, sâmbătă, la meci, să sărbătorim o nouă VICTORIE! Vă mulţumim!” a transmis fotbalistul Petrolului.

Biletele pentru întâlnirea de mâine sunt disponibile la casa de bilete a arenei „Ilie Oană” precum și în reţeaua magazinelor partenere Eventim.

Astăzi, casa de bilete a stadionului “Ilie Oană” va fi deschisă între orele 10:00-17:30 iar mâine, în ziua meciului, de la ora 10:00 şi până la ora de start a întâlnirii (16:00).

Iată și lista magazinelor partenere Eventim:

Germanos Ploiesti 2 – B-dul Republicii – Str. Sinaii , nr 9E, parter

Germanos Ploiesti 3 – P-ta Victoriei nr. 4, CC Vest, Ploiesti

Humanitas – Ploiesti – Piata Victoriei, nr. 3

OMV PLOIESTI 1 – Bulevardul Republicii 190

OMV PLOIESTI 2 – Şoseaua Vestului

Orange shop PLOIEST – P-ta Victoriei, nr. 7, bl. A-Est, Ploiesti

Orange shop PLOIESTI REPUBLICII – B-dul Republicii, nr. 118, bl. 15C , parter

Vodafone Ploiesti 1 – Str. Vasile Milea, nr. 6

Vodafone Ploiesti Mall – Piata Victoriei,nr 1, Mall Shopping Center

Vodafone Ploiesti Omnia – Bl. Republicii Nr 15

Vodafone Store Ploiesti – Piata Victoriei, Nr. 3, Bloc Unirea

sursa foto: sportpictures.eu

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor