logo
RNTV Live

Petrolistul Boldești a renunțat la Liga a III-a!

petrolistul-boldesti
Cristian Anghelescu

Petrolistul Boldești a renunțat la Liga a III-a!

În urma rezultatelor slabe din sezonul trecut, echipa prahoveană de eșalonul trei, Petrolistul Boldești, a retrogradat.

S-a invocat lipsa atașamentului fotbaliștilor “cu nume” față de strategia clubului. De cealaltă parte, “actorii din iarbă” reclamă sumele mici de bani care erau oferite la acel nivel! Dar fără să amintească faptul că, indiferent de gradul lor de implicare, salariile erau plătite de fiecare dată!

Una peste alta, prea supărați de deznodământul final, oficialii și sponsorii “Boldeștinei” au hotărât să abandoneze acel proiect devenit ineficient. Și, implicit, să răspundă negativ invitaţiei adresate de către departamentul „Competiţii” al FRF de a rămâne în Liga a III-a! Mai mult, prin acest refuz – potrivit unor modificări din ROAF – Petrolistul a și fost dezafiliată de la nivelul competiţiilor FRF! Urmând să joace, în viitorul sezon, la nivelul eșalonului de elită al fotbalului județean, Liga A Prahova.

Odată cu dezafilierea din structurile FRF, echipa din Boldești nu se va mai putea alinia nici la startul Cupei României. Astfel încât, mult prea prognozata întâlnire de Cupă dintre Petrolistul și Petrolul Ploiești… nu va mai avea loc!

Din sezonul ce stă să înceapă, nici echipele „satelit” nu se mai regăsesc la startul întrecerilor de Cupa României. Asta, pentru a fi evitate situațiile din trecut atunci când Viitorul, Dinamo sau Astra se întâlneau cu echipele satelit!

Petrolul, singura echipă prahoveană la startul Cupei României!

În condițiile descrise mai sus, Petrolul a rămas singura echipă prahoveană aflată la startul competiţiei. Acolo unde, din cele aflate, şi-a propus să ajungă cât mai sus, tocmai pentru a aduce pe „Ilie Oană” o formaţie de prim eșalon.

Câştigătoarele fazelor judeţene ale Cupei României şi ultimele clasate din Liga 3 sunt primele echipe care evoluează în noua ediţie a Cupei, în faza I. Apoi vor intra restul echipelor din Liga 3, ulterior cele din Liga 2 şi, într-un final, şi cele din Liga 1.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor