logo
RNTV Live

Petrolul arată bine! Poate chiar foarte bine pentru acest moment! (GALERIE FOTO)

main cheile gr
Cristian Anghelescu

Petrolul arată bine! Poate chiar foarte bine pentru acest moment! (GALERIE FOTO)

În această zi, la prânz, pe terenul sintetic de la Cheile Grădiștei, elevii lui Romică Ciobanu au disputat cel de-al doilea meci de pregătire al anului.

Partida s-a disputat la mică distanță de locul unde “lupii” își desfășoară primul cantonament al iernii, ei primind replica formației ACS Olimpic Cetate Râșnov, trupă care combate în eșalonul trei, seria I, ocupând la finalul turului locul al IX-lea, la 10 puncte distanță de fruntașa Aerostar Bacău.

Meciul a fost extrem de util ambelor combatante, antrenorul Romică Ciobanu fiind satisfăcut de joc dar și de prestația fotbaliștilor săi.

Joc de calitate, o nouă victorie frumoasă!

Partida cu râșnovenii s-a disputat pe un teren sintetic de calitate, complet degajat de zăpadă, într-un cadru superb oferit de cercul munțior Piatra Craiului, Făgăraș și Bucegi.

La zero grade și un soare generos care te încălzea prin reflexia zăpezii, “lupii” au învins cu 2-1 (1-0), prin reușitele semnate de către Chindriş (27) şi Păun (75), pentru adversari reducând din diferență Vasiloi în penultimul minut de joc.

Echipele folosite

Antrenorul ploieștenilor a mizat pe două distribuții, începând meciul cu un „11” alcătuit din Avram (33 Bolboaşă) – Olaru, Ichim, Frîncu – Saim Tudor, Chindriş, Andor, Velisar – Ciocâlteu, Arnăutu, N. Popescu.

Apoi, după o scurtă pauză, ploieștenii au jucat în altă distribuție: Bolboaşă (63 Botezan) – Prunescu, Ichim, Ţicu – Catană, Ene, Niţescu, M. Bratu – Lambru, Cârjan, N. Popescu (70 Păun)

Antrenorul râșnovenilor, Daniel Bona, a mizat pe următoarea echipă:

Băncilă – S. Marin, Stăncuțu, Bogyor, Portic – Staicu, Leonte, Minciună, Boția – Fânariu, Mariean. Au mai evoluat: Alupoaie, Drugă, Afrăsinei, Roiu, Kalanyos și Vasiloi.

Cum s-au marcat golurile

Jocul a fost la discreția “petroliștilor”, cel puțin în primele 45 de minute apărând ocazii pe bandă rulantă. Dintre el, în apropierea primei jumătăți de oră, CHINDRIȘ a reușit să deschidă scorul în urma unei lovituri libere executată de Nini Popescu și prelungită de Arnăutu: 1-0! Până la pauză „lupii” puteau să se desprindă, însă același Nini Popescu (42 – şut în blocajul portarului advers) dar şi Ichim (44 – cap, din 8 metri, puţin peste) n-au găsit ţinta.

În mitanul secund, braşovenii au jucat mai în forță profitând și de tinerețea echipei ploieștene, dar experimentatul Bolboaşă a blocat de două ori la tot atâtea ocazii ale trupei brașovene.

Desprinderea a produs-o PĂUN (75), șut de la 14 metri, ușor lateral stânga, la colţul scurt: 2-0!

La penultima acțiune de atac a adversarilor, VASILOI a reușit să reducă din handicap după un șut de la 18-19 metri care l-a surprins pe Botezan: 2-1!

Suporteri și oficiali

Partida a fost urmărită de circa 25 de suporteri componenți al Tribunei a II-a, aceștia sosind la Cheile Grădiștei special pentru întâlnirea cu echipa favorită! Aceștia au cântat imnul Petrolului, au fluturat trei steaguri imense și au colorat atmosfera cu deja uzitatul efect galben-albastru pe bază de fum!

Lângă ei, practic braț la braț – pe același mal abrupt de unde se putea viziona meciul în foarte bune condiții – oficialii Petrolului, cu Mădălin Mihailovici, Cristi Vlad și Tavi Grigore în prim-plan, au aplaudat atât jocul echipei cât și acțiunea fanilor! Frumos!

Miercuri, ultimul test din primul cantonament

Următorul test, ultimul de la Cheile Grădiștei, este stabilit pentru miercuri, 31 ianuarie, atunci când “ petroliștii” vor juca cu cealaltă echipă a Brașovului, AS SR Braşov.

Cum, deja, se cunoaște, în perioada 6-17 februarie este programat cel de-al doilea cantonament al anului, ce se va derula la baza FRF de la Buftea.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor