logo
RNTV Live

Petrolul completează lotul! Înlocuitor pentru Sobrinho și titular în poartă!

antrenam petrolul slovenia
Ciprian Radu

Petrolul completează lotul

Petrolul transferă și direct în Slovenia! Lupii au reușit să împrumute doi jucători care vor avea un rol important în stagiunea viitoare. Amândoi vin de la Viitorul Constanța.

Una dintre ideile lui Leo Grozavu privind strategia pentru noul sezon este câștigarea unul loc de senior în câmp, prin titularizarea unui portar care se încadrează în criteriile Under 21.

Se pare că această problemă a fost rezolvată odată cu sosirea lui Arpad Tordai, portar care aparține de FC Viitorul și care a fost detașat la Petrolul pentru un sezon. 

Tordai are o talie impresionantă, 1.93 m, și, foarte important, are opt meciuri în prima ligă, patru dintre ele fiind bifate în sezonul trecut.

Tordai are 21 de ani și se încadrează, în acest sezon, la U21.

Tot de la FC Viitorul și tot sub formă de împrumut, vine și Robert Grecu, fotbalist cu profil ofensiv care joacă în banda dreaptă. 

Are 20 de ani și, în sezonul trecut, a evoluat pentru FC Argeș, marcând 4 goluri în 24 de partide.

Grecu vine în locul lui Sobrinho, brazilianul al cărui contract a fost reziliat după ce nu a trecut vizita medicală.

Astăzi, amical cu HNK Gorica

Petrolul susţine, astăzi, cel de-al treilea joc-test al cantonamentului.

Lupii vor merge încă o dată în Croația, de data asta lângă Zagreb, la Velika Gorica.

Galben albaștrii joacă cu HNK Gorica de la 17.00, ora României. Site-ul oficial al lupilor anunță că, în măsura posibilităților de la fața locului, se va încerca transmiterea partidei live, pe pagina de Facebook a clubului.

Sursa: fcpetrolul.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor