logo
RNTV Live

Petrolul cu CS Blejoi, egal deloc amical! (GALERIE FOTO)

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-AS BLEJOI, AMICAL (24.02.2018)
Cristian Anghelescu

Petrolul cu CS Blejoi, egal deloc amical! (GALERIE FOTO)

Jucată pe terenul sintetic din Parcul Municipal Vest, partida dintre Petrolul și CS Blejoi s-a terminat nedecis, 1-1 (1-1).

Vremea câinoasă, ninsoare și vânt puternic, i-a obligat pe fotbaliști să alerge neîncetat măcar pentru a nu îngheța, rezultând un spectacol agreabil cu destule elemente de atractivitate.

Prima repriză

În primul rând ardoarea cu care s-a jucat, fiecare contact pentru balon părând a fi ultimul din cariera de fotbalist! Firește, a contat și replica absolut consistentă a blejoienilor, elevii lui Răzvan Vlad demonstrând că nu degeaba sunt cu un picior în eșalonul trei! Am remarcat jucători de calitate precum portarul Gheorghe, apărătorii Filip și Iordache dar și fotbaliști precum Cr. Mihăilă, Ruptureanu sau Vintilă, ultimul provenit dintre “lupi”.

Elevii lui Romulus Ciobanu, treziți de reușita lui RUPTUREANU, după jumătate de oră de joc – balon respins de defensivă, preluat pe piept și șutat din voleu, în dreapta portarului, 0-1! – au apăsat pedala atacului și după numai patru minute au reușit să egaleze. La acea fază, Andor l-a deschis pe TUDOR ȘAIM cu o pas luminoasă iar atacantul de bandă l-a executat pe portarul advers cu un șut violent, mingea poposind în plasă, sub bară: 1-1!

A fost scorul unei reprize în care principală temă a ambelor echipe a fost anihilarea adversarului. De altfel, golurile descrise s-au constituit în singurele ocazii de poartă!

Repriza secundă

Cu o distribuție schimbată, doar Prunescu și Velisar rămânând în echipă, repriza secundă a scos la rampă o altă abordare de joc a echipei fanion.

Tehnicianul “lupilor” a cerut un joc mai simplu, orientat pe pase direct pe vârf și șuturi din afara careului. În ciuda mai multor ocazii de gol avute de Frâncu (47, bară), Cârjan (66, cursă-slalom încheiată cu un balon care a șters butul drept) și Lambru (81, gol anulat după un balon prelucrat de Velisar și introdus în plasă din poziție de ofsaid), “petroliștii” nu au reușit să schimbe scorul înregistrat după primele 45 de minute.

A fost un “egal” deloc amical, după unul dintre cele mai consistente jocuri de pregătire pe care Chindriș&Co. le-au disputat în această perioadă de acumulări. Și terminat nedecis, la fel ca și la Pitești, cu FC Argeș, în cel mai elocvent test de pregătire pe care Petrolul l-a disputat până acum, în opinia subsemnatului!

Urmează, vinerea viitoare de la 15:00, debutul în noul sezon, Petrolul urmând a întâlni, la Domnești, echipa Viitorul din localitate.

Au ajuns și reprezentanții partenerului finanțator Veolia

Meciul a fost urmărit de întregul staff al Petrolului în frunte cu Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanțator al echipei “lupilor”. Fiind în fruntea echipei de intervenție care acționează la pasajul feroviar afectat din apropierea Gării de Vest, Mihailovici a reușit să ajungă la acest ultim test de pregătire. Și, la final, să le mulțumescă fotbaliștilor pentru eforturile depuse în stagiile de pregătire și să-i încurajeze în perspectiva apropiatului debut al returului de campionat.

Casetă

Petrolul Ploiești – CS Blejoi 1-1 (1-1)

Arena: Parcul Municipal Vest. Spactatori: circa 150. Marcatori: Tudor Șaim (36)/ Ruptureanu (32).

Petrolul Ploiești (prima repriză): Avram – Prunescu, Ichim, Țicu – Tudor Șaim, Chindriș (cpt), Andor, Velisar – Ciocâlteu, Arnăutu, Păun.

Petrolul Ploiști (repriza secundă): Bolboașă – Prunescu, Frâncu, Olaru – Catană, Cl. Tudor (cpt), Nițescu, Velisar – N. Popescu, Lambru, Cârjan. Antrenor: Romulus Ciobanu.

CS Blejoi: Gheorghe – Stoica, Iordache, Filip, Ghinea – Dumitru (cpt), Bojoagă, Ruptureanu, Cr. Mihăiță – Vintilă, Pârvu. Au mai jucat: D. Badea, V. Badea, Anton, Anghel, Enciu și Rudaru. Antrenor: Răzvan Vlad.

Cartonașe galbene: Catană (64)/ Mihăiță (30), Rudaru (81)

Au arbitrat: Andrei Moroiță – Gabriel Răduță și Diana Florea (toți din Ploiești)

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor