logo
RNTV Live

Petrolul devine interesantă pentru investitori

fotbalistii Petrolului se bucura
Cristian Anghelescu

Petrolul devine interesantă pentru investitori

Exact cum se prognoza în urmă cu ceva vreme, dobândirea mărcilor “Petrolul” face ca echipa să devină interesantă pentru investitori.

Istoria echipei, amintirile nepereche cu zecile de mii de fani care au fost și sunt parte ale întregului, atât la Ploiești cât și în țară, atrag ca un magnet.

După ce gigantul mondial VEOLIA a anunțat parteneriatul cu echipa galben-albaștrilor, iată că și alte firme cu ștaif se pregătesc pentru a sponsoriza echipa. Pe logică, de vreme ce un mare brand atrage oriunde, oricând!

Pachetele care vor fi propuse spre comercializare atrag din toate părțile, Petrolul putând deveni, relativ curând, una dintre cele mai sponsorizate echipe ale României!

Sponsor italian de top!

Firma italiană de accesorii, echipamente, sisteme și componente electrice SCAME, jucător de frunte pe piața românească prin a ei sucursală de la Timișoara, vrea să se promoveze cu ajutorul Petrolului.

“Sunt prietenii mei, inclusiv ai Petrolului! De câte ori au venit la loja de la Ilie Oană s-au simțit extraordinar! Au fost dezamăgiți când SC FC Petrolul a falimentat, erau și ei printre sponsorii echipei dar la nivel mai mic. Acum, în urma discuțiilor pe care le-am purtat, noi fiind parteneri vechi, s-au arătat deciși să achiziționeze un pachet mai mare, eventual să fie sponsori secundari! Este clar, Veolia va ocupa poziția principală pe tricouri iar ei, cel mai probabil, vor alege un loc pe spate! Este un viitor sponsor, 100%! Vor mai veni și alții, asta este tot ce vă pot spune la acest moment, atât PUMA cât și ADIDAS arătându-se interesate pentru discuții! Puma și Adidas, firmele originale nu prin tot felul de interpuși!” a declarat, pentru RepublikaNews, Dan Rusu, directorul general al societății ploieștene Mercury Lighting.

Cert este că Dan Rusu, un vechi și pasionat suporter al Petrolului, a făcut și face mult bine Petrolului. Acțiunile sale sunt contabilizate doar în sprijinul echipei sale de suflet! Foarte frumos!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor