logo
RNTV Live

Petrolul joacă, mâine, pe terenul ultimei clasate

main
Cristian Anghelescu

Mâine, de la ora 11:00, Petrolul va juca la Cocorăştii Colţ cu echipa gazdă, Unirea, într-un meci contând pentru cea de-a XXIII-a etapă a Ligii A Prahova.

După ce, astăzi, principala urmăritoare a “lupilor”, CS Blejoi, a trecut relativ ușor de CSO Plopeni cu 3-1, diferența din clasament s-a redus la 4 puncte, motiv pentru care elevii lui Tavi Grigore au un singur obiectiv în jocul de mâine dimineață, victoria!

Ploieştenii pornesc, firește, cu prima șansă în confruntarea de mâine, cu atât mai mult cu cât vor avea adversară formaţia situată pe ultima poziţie în ierarhie, fotbaliștii Unirii Cocorăştii Colţ adunând doar şapte puncte în această ediţie de campionat ei cedând în tur, pe “Ilie Oană”, cu scorul de 6-0 (6-0)!!

Partida va fi condusă de o brigadă avându-l la centru, pe Mădălin Marinescu, ajutat la cele două linii de asistenții Bogdan Mociorniță și Adrian Voicilă. Observator al partidei va fi Constantin Ciocoiu.

Potrivit informațiilor venite din tabăra gazdelor, intrarea spectatorilor va fi liberă!

Fii alături de Petrolul şi LOS TACOS!

Petroliştii răspund invitaţiei lasată de către unul dintre partenerii lor, urmând ca mâine, imediat după meci, de la ora 13:30, aceștia să fie prezenţi în restaurantul LOS TACOS, din incinta Ploieşti Shopping City.

tacosJucătorii lui Octavian Grigore vor acorda autografe, vor gusta din preparatele restaurantului şi le vor face galerie participanţilor la concursul „King Tacos”, aceştia trebuind să mănânce o tavă de 2.5 kg de tacos într-un timp de 2 ore şi 30 de minute!

Evident, nu vor lipsi muzica bună şi premiile surpriză, aşa încât aveţi toate motivele ca duminică, de la 13.30, să petreceţi câteva ore alături de Petrolul şi LOS TACOS!

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor