logo
RNTV Live

Petrolul nu a învățat Hora de la Breaza!

main 22
Cristian Anghelescu

În această după-amiază, la Breaza, Petrolul a evoluat în cadrul etapei a X-a a Ligii A Prahova, adversara, CS Tricolorul din localitate, fiind anunțată ca o nucă tare a eșalonului dacă ţinem cont că elevii lui Florin Stăncioiu sunt după cinci etape consecutive în care s-au impus de patru ori şi au înregistrat un rezultat de egalitate!

galerieÎn fața a circa 1000 de suporteri, mai bine de 700 veniți din Ploiești, cele două echipe s-au angajat într-o luptă acerbă, “lupii” fiind în prim-planul întâlnirii încă de la primele faze chiar dacă vremea a fost câinoasă, vântul și ploaia măruntă punându-și amprenta pe calitatea disputei. Ocazia primului sfert de ceas a aparținut lui Nițescu (12), mijlocașul Petrolului trăgând alături de la 14 metri, ușor lateral stânga! La imitat Velisar (14), și acesta trăgând puțin pe lângă poartă! În minutul 20, la o fază de contraatac bine susținută de frații Oprea, Ionuț a șutat de la 13 metri, ușor lateral stânga, balonul trecând extrem de aproape de butul stâng!

În minutul 30, la capătul unei faze lucrate, Dumitrescu a ajuns în poziție de șut, mingea catapultată de acesta din unghi, de la 13 metri lateral dreapta, scuturând plasa laterală! Gol turcesc!

Dominarea trupei din Ploiești a fost constantă dar ratările mari au lipsit, nu așa cum s-a întâmplat la fiecare meci al echipei în primele nouă etape!

galerie 2Repriza secundă a început cum nu se poate mai prost pentru elevii lui Tavi Grigore. În minutul 51, după o lovitură liberă executată de la 25 de metri ușor lateral stânga, TOADER a catapultat balonul sub bară: 1-0! Avantajul gazdelor a durat 11 minute, nou-intratul M. JIPA plasând mingea centrată de Dumitrescu, cu capul, în stânga lui Iscru: 1-1!

În minutele 74 și 77, Butufei și Dumitrescu au luat la țintă barele porții brezene, prima dată Iscru fiind norocos după ce mingea l-a lovit după un ricoșeu din bara dreaptă, apoi “transversala” opunându-se golului doi al “lupilor”.

Petrolul a arătat că nu se descurcă deloc în condițiile unui teren greu, având adversară o echipă care s-a apărat bine, fiind așezată în teren cu măiestrie de antrenorul Florin Stăncioiu, un strateg al meciurilor egale!

Casetă

Tricolorul Breaza – Petrolul Ploiești 1-1 (0-0)

Stadion: “Parc” Breaza. Spectatori: circa 1000. Marcatori: Toader (51)/ Jipa (62)

Tricolorul: Iscru – Brânzea, Neagu (cpt), Soreanu, Vancea – Toader, Georgescu, Duricu, Mușea – G. Oprea (46 Năftănăilă), I. Oprea (78 Urdea, 89 Plumb)). Antrenor: Florin Stăncioiu.

Petrolul: Chiș – Olaru, Prunescu, Chiriță, Velisar – Butufei (78 Crăciun) – Dumitrescu, Cl. Tudor (cpt), Vintilă (57 Jipa), Nițescu (61 S. Petre) – Nae (46 D. Gheorghe). Antrenor: Octavian Grigore.

Cartonașe galbene: Toader (45), Iscru (90+1)/ Butufei (71)

Au arbitrat: Ionuţ Neagu (Poienarii Apostoli) – Doru Petre (Bucov) şi Gabriel Răduţă (Ploieşti).

Observator AJF: Mihail Ionescu (Ploiești).

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor