logo
RNTV Live

Petrolul nu va juca amicalul de la Tg. Mureș!

reunire-petrolul
Cristian Anghelescu

Petrolul nu va juca amicalul de la Tg. Mureș!

Programat de ceva vreme, amicalul de sâmbătă al Petrolului cu divizionara secundă ASA Tg. Mureș nu va mai avea loc!

Meciul urma să se joace în orașul de pe Mureș, Cl. Tudor&Co. fiind pregătiți pentru întâlnirea cu o divizionară secundă.

Numai că astăzi, aproape de ora prânzului, oficialii galben-albaștrilor au fost anunțați de către președintele Dinu Gheorghe că jocul nu va mai avea loc. “La o echipă aflată în insolvență și comunicarea și organizarea se află în insolvență! Suntem în imposibilitatea de a organiza un astfel de meci, implicit nu vrem să vă punem pe drum, de la Brașov!” a spus oficialul echipei mureșene.

Există și o informație potrivit căreia clubul din Orașul Florilor se află în doliu după decesul fostului manager sportiv Virgil Lăcătușu. Și, implicit, nimeni nu s-a mai gândit la organizarea unui astfel de meci, înmormântarea urmând a avea loc chiar sâmbătă.

Anunțul de pe site-ul oficial al mureșenilor

Iată cum arată postarea nefericitului moment pe site-ul oficial al clubului:

„ASA Tîrgu-Mureș anunță cu mare durere în suflet, trecerea în neființă a celui care a fost Virgil Lăcătușu. Manager sportiv al clubului nostru, un om deosebit, cu suflet mare, a trăit în toți acești ani aproape de echipă. A fost omul care a ajutat pe toată lumea, indiferent că a fost conducător de club, antrenor, jucător sau simplu angajat.

A fost părtaș și a contribuit, din funcția pe care o ocupa, la toate succesele echipei din acești ani. A fost omul care s-a ocupat de dosarele de licențiere ale clubului, la Federația Română de Fotbal.

A fost omul organizat, cu o prestigioasă carieră militară în spate, calculat, cu o vorbă bună pentru fiecare, respectat.

O pierdere imensă, nu doar pentru clubul ASA Tîrgu-Mureș, ci pentru fotbalul tîrgumureșean și românesc. O pierdere de neînlocuit, atât în suflete, cât și în viața de zi cu zi.

Rămas bun, prieten drag! Drum liniștit către îngeri, Colo!

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor