logo
RNTV Live

Petrolul, scor fluviu cu Tineretul Berceni! (Galerie FOTO)

main petberc
Cristian Anghelescu

Ultimul meci de pregătire al Petrolului din această perioadă a avut loc în această după-amiază, de la ora 13:00 elevii lui Tavi Grigore evoluând în fața unui adversar mai slab cotat, Tineretul Berceni, trupă care activează în Superliga B Prahova și care, reamintim, a terminat turul de campionat în prima parte a ierarhiei.

penaltiDiferența de valoare și-a spus cuvântul din plin, “lupii” reușind victoria cu un scor fluviu, 12-0 (9-0), jocul în sine fiind un simplu antrenament cu public în care doar cine a avut mai mult ghinion nu a reușit să marcheze!

Prima repriză a însemnat o furie galben-albastră la poarta nefericitului Chișamera, atât D. Gheorghe cât și Vintilă și Catană reușind să marcheze de câte două ori, servantul de serviciu, Cl. Tudor, oferind baloane utile care, ulterior s-au transformat în goluri imparabile. Nu mai puțin de nouă reușite au dinamizat asistența, cei 200 de spectatori fiind entuziasmați de efortul și seriozitatea “petroliștilor”.

vladDupă pauză, chiar dacă s-a continuat joaca la o singură poartă, ploieștenii au reușit să mai înscrie doar de trei ori dar, pe ansamblu, prestația l-a mulțumit pe antrenorul Grigore dar și pe Cristi Vlad, președintele Petrolului primind avalanșa de goluri drept cadou pentru cei 40 de ani împliniți chiar astăzi!

Ca și element de noutate, morenarul Alexandru Daniel Roman a fost lăsat să plece, Grigore mergând pe ideea că acel profil de fotbalist se regăsește printre fotbaliști lotului său și că ar fi inutil să cumpere un fotbalist doar pentru că vine din alt județ, de la o altă echipă.

paun si niniAu lipsit Păun și N. Popescu, ambii ușor accidentați după antrenamentele acestei săptămâni.

A debutat și Roland Stănescu, un atacant de 26 de ani care a evoluat ultima dată pentru CS Balotești. Stănescu este un produs al Școlii de Fotbal a lui Gică Popescu. stanescuA jucat în cariera sa printre altele la echipe precum FC Argeș, Juventus București, ACS Berceni sau CS Balotești.

Petrolul va juca primul meci oficial al sezonului sâmbătă, 25 februarie, ora 14:00, la Mizil, acolo unde va întâlni echipa gazdă, Rapid, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României, faza județeană.

 

Casetă

Petrolul Ploiești – Tineretul Berceni 12-0 (9-0)

Stadion: Parcul Municipal Vest. Spectatori: circa 200. Am marcat: D. Gheorghe (9, 18), Vintilă (29, 36), Chiriță (26), Cl. Tudor (28, penalti), Catană (31, 45), Nițescu (38), Jipa (47, 87), Iancu (59).

Petrolul Ploiești: Marinică – Olaru, R. Alecsandru, Prunescu, Velisar – D. Chiriță – Catană, Cl. Tudor, Nițescu, D. Gheorghe – Vintilă. Au mai jucat: Nițache, Chiș – Panait, Ghiță, Ursu, I. Dumitrescu, Jipa, Iancu, R. Stănescu, Butufei. Antrenor: Octavian Grigore.

Au arbitrat: Ovidiu Oprea – Louis Oprescu și Gabriel Răduță (toți din Ploiești).

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor