logo
RNTV Live

Petrolul a servit din Cornu abundenței! (galerie foto)

main cornu
Cristian Anghelescu

aqÎn completarea spectacolului organizat în cinstea fotbaliștilor care au participat la marele meci câștigat de Petrolul împotriva lui Liverpool, elevii lui Tavi Grigore au jucat, în nocturnă, împotriva echipei CS Cornu, știută ca fiind una dintre trupele valoroase ale Ligii A Prahova.

bqEfervescența a cuprins tot stadionul încă din start, vreme de șapte minute suporterii ambelor peluze dar și cei ai tribunei a doua realizând momente coregrafice excepțional realizate, toate aducând aminte de ziua în care PETROLUL a câștigat în fața legendarei echipe a “cormoranilor”.

cqLovitura de începere a fost dată de fosta glorie Octavian Dincuță, “Bibi” jucându-se cu atacanții Petrolului imitând un luft caracteristic încă de pe vremea când încânta tribunele! main cornu bibiParcă nici fotbaliștii nu au vrut să strice show-ul din tribune și mingea s-a plimbat de la o echipă la alta!

În minutul 13 a avut loc prima fază de gol, D. Gheorghe fiind la câțiva centimetri de gol, balonul centrat din corner de Tudor fiind reluat moale, cu capul, fără a-l putea surprinde pe portarul Stroescu.

După alte 13 minute, Cl. TUDOR a transformat un penalti acordat ușor de arbitrul Bârziloiu la un presupus fault al lui Amariei asupra lui Ilie Dumitrescu: 1-0!

În minutul 35, din poziție bună, la 14 metri lateral dreapta, Nae nu a găsit spațiul porții, mingea trecând puțin pe lângă butul din dreapta portarului! După patru minute, la capătul unui slalom în flancul stâng, Băcioiu a centrat în forță, Chiș a respins în față iar ZAMFIR a reluat în poarta goală: 1-1! Un gol meritat, venit la capătul unei prestații curajoase a oaspeților, oricum cea mai valoroasă formație pe care Petrolul a întâlnit-o în cele opt etape scurse până acum!

În ultimul minut al reprizei, R. CATANĂ a reușit să fructifice un-doi-ul cu Cl. Tudor înscriind după un șut în forță cu largul concurs al goal-keeper-ului advers, care a scăpat mingea în plasă: 2-1!

Mitanul secund a debutat cu marea ocazie a lui Șovăială, mingea șutată de acesta, de la 16 metri, poziție centrală, trecând razant cu bara de sus! S-a jucat în forță, cu destule faulturi, arbitrul fiind obligat să arate mai multe cartonașe galbene într-un timp relativ scurt. Ocaziile mari de gol au lipsit până în minutul 69 atunci când, după o centrare din flancul drept a lui Dumitrescu, “căpitanul” PÂRVAN a deviat nefericit balonul spre propria poartă iar Stroescu nu a mai putut interveni: 3-1!

În minutul 78, din interiorul careului mare, poziție centrală, Teodorescu a șutat în forță dar mingea a trecut pe lângă bara din stânga lui Chiș!

Următorul meci al Petrolului va fi cel de la Băicoi, marți la ora 15:00, partidă reprogramată contând pentru etapa a V-a.

Casetă

Stadion „Ilie Oană”. Spectatori: circa 3000. Marcatori: Cl. Tudor (26, penalti), R. Catană (45), Pârvan (69, autogol)/ Zamfir (39)

Petrolul Ploiești: Chiș – Olaru, Prunescu, Chiriță, Catană – Butufei (88 Ursu), Cl. Tudor (cpt) – Dumitrescu (90+1 Velisar), Vintilă, D. Gheorghe (76 S. Petre) – Nae (63 Jipa). Antrenor: Octavian Grigore.

CS Cornu: Stroescu: Zamfir, Pârvan (cpt), O. Gheorghe, Amariei – Herea, Prodan (68 Teodorescu), Gavrilă (59 Simion), Jinga (86 Oprea) – Băcioiu – Șovăială (56 Irimescu). Antrenor: Mihai Dinu.

Cartonașe galbene: Cl. Tudor (55)/ Amariei (37), Pârvan (52), Băcioiu (64), O. Gheorghe (83)

Au arbitrat: Doralin Bârziloiu (Vălenii de Munte) – Cristian Lefter (Urlați) și Octavian Ciorescu (Ploiești)

Observator: George Negoițescu (Ploiești).

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor