logo
RNTV Live

Petrolul vs Pandurii: Mesajul antrenorului Leo Grozavu

grozavu confe riganasu si tordai
Ciprian Radu

Mesajul antrenorului Leo Grozavu

Petrolul – Pandurii se dispută vineri, de la ora 18.00, pe stadionul Ilie Oană. Este meciul care ar trebui să aducă prima victorie a ploieștenilor în Arena Lupilor, după remiza din prima etapă cu Sportul Snagov (0-0).

Mesajul lui Leo Grozavu este clar. Petrolul trebuie să-și ia punctele.

„Jucăm acasă şi, desigur, cu toţii ne dorim să câştigăm. Ştim că ne aşteaptă o partidă dificilă, ca toate celelalte, pentru că întâlnim o echipă care nu a cunoscut nici ea înfrângerea în cele două jocuri disputate până acum, dar pe noi nu ne intereseasă decât victoria şi sunt convins că băieţii vor da totul pe teren pentru a o obţine.

Pandurii este o echipă formată din jucători tineri, talentaţi, care joacă fără presiune şi care vor vrea, desigur, să se remarce. Dar sunt convins că vor fi multe momente în care îi vom pune sub presiune şi sper să fim mult mai inspiraţi decât am fost în prima etapă, contra Snagovului. Au trecut două runde, băieţii au căpătat mai multă în credere şi au, acum, şi ritm de joc. Mă aştept, de la meci la meci să fim mai buni, încă mai este nevoie de timp ca să ne consolidăm şi ca grup, dar asta nu înseamnă cu nu ne aşteptăm la o partidă bună şi la o victorie contra Pandurilor”, a declarat Leo Grozavu.

Tehnicianul petroliştilor a vorbit şi despre ultimele două achiziţii reuşite de către „găzari”, Toto Tamuz şi Noe Acosta.

„Tamuz are o perioadă lungă de inactivitate, dar cu toţii ne-am pus speranţele şi încrederea în el. Acum, ne dorim ca, la rândul lui, şi Toto să fie motivat suplimentar de această revenire într-un loc în care a fost apreciat şi unde s-a simţit foarte bine. Are foarte mult de recuperat, din toate punctele de vedere, iar în momentul în care va ajunge cât mai aproape de forma sportivă optimă voi spune mai multe despre el. Dacă el va fi cât mai aproape faţă de ceea ce a fost în trecut la Petrolul, atunci, în mod cert, va aduce plus-valoare echipei. La fel, Acosta este un jucător cu foarte multă experienţă şi cu foarte multe meciuri disputate în ultimii ani la nivelul primei ligi din Grecia. Şi în cazul lui sperăm să vină cât mai rapid, ca formă sportivă, aproape de noi, pentru că avem nevoie de orice jucător care poate creşte nivelul echipei, iar el este unul dintre aceştia”, a spus Leo Grozavu.

La conferința de presă au fost invitați și Alex Țigănașu și portarul Arpad Tordai:

Alex ŢIGĂNAŞU:

„Evident, ne dorim să obţinem toate cele trei puncte. Trebuie să fim calmi, să nu ne precipităm aşa cum am făcut-o în prima etapă, să ne facem jocul nostru şi să câştigăm. Sperăm să vină cât mai multă lume la acest meci, astfel încât să ne bucurăm  împreună, la final, pentru victorie”

Arpad TORDAI:

„Va fi o nouă provocare pentru noi, dar trebuie să câştigăm. Ştim că au o echipă tânără, destul de bună în ofensivă, însă va trebui să găsim soluţiile astfel încât să o neutralizăm. Va fi important să ne facem jocul nostru, iar pentru mine este foarte bine că apărarea îşi face datoria şi că, până acum, adversarele noastre nu şi-au creat prea multe ocazii de gol”

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor