logo
RNTV Live

Petrolul, în zodia literei C: Costin, Cristian și Costinel, trei soluții pentru… Ciobanu!

petrolul ploiesti
Cristian Anghelescu

Petrolul, în zodia literei C: Costin, Cristian și Costinel, trei soluții pentru… Ciobanu!

Au mai rămas 50 de ore până când “lupii” se vor reuni pentru pregătirea returului. Unul care se anunță încins, miza promovării în eșalonul secund depășind stagiul ambițiilor mărunte.

Tocmai de aceea, oficialii Petrolului măsoară cu atenție înainte de a croi, noile propuneri pentru ambițiosul Romulus Ciobanu fiind dintre cele mai variate.

Interesant de remarcat, măcar ca și element de noutate, fotbaliștii aflați pe lista scurtă a nou-veniților nu reprezintă certitudini în proporție de 100%! Pentru că, așa cum Republikanews a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute, în cazul celor trei – Costin, Cristian și Costinel – prezența sub culorile galben-albastre depinde exclusiv de ei! Și, așa cum anunța președintele Cristi Vlad, sunt așteptați să-și lămurească situațiile la cluburile unde sunt legitimați până la sfârșitul acestei zile!

Primul, Costin, o mai veche cunoștință!

Este vorba despre Costin Stoica, actualul vârf de atac al SCM Pitești.

În actualul sezon al ligii secunde, Stoica a evoluat în 6 partide, înscriind un gol.Trebuie însă menționat faptul că jucătorul originar din Ploiești a avut probleme cu o accidentare suferită în vara anului trecut și din acest motiv nu a putut fi folosit mai mult. Este așteptat să-și demonstreze valoarea și să arate că Petrolul este ceva aparte pentru el, așa cum a declarat de mai multe ori!

Cel de-al doilea, Cristian, “căpitanul” care a scos Petrolul din Cupă!

Mijlocaș lateral, unul dintre cei care a pus serios umărul la eliminarea Petrolului din Cupa României, orădeanul Cristian Andor este “căpitanul” lui CS Mioveni.

Un fotbalist de 28 de ani cu travaliu imens și care își asumă multe acțiuni ofensive. Este pe placul antrenorilor care preferă jocul de atac!

A ajuns la Mioveni de la UTA, echipă antrenată pe atunci de Laurențiu Roșu, trupă care a ratat de puțin accederea în eșalonul de elită. Înainte a jucat pentru FC Brașov și FC Oradea.

De remarcat că acesta a fost numit de presă “jucătorul falimentelor”, în 2015 plecând de la Bihor după ce echipa a sucombat iar un an mai târziu având aceeași soartă cu FC Brașov! Imediat s-a transferat la UTA, a jucat perfect aproape tot campionatul dar i-a fost reziliat contractul pentru un fault stupid făcut într-un meci cu Dunărea Călăraşi, în urma căruia a primit direct cartonaşul roşu! Cert este că presa locală din Bihor, Braşov și Arad a avut doar cuvinte de laudă! Și asta nu-i puțin!

Al treilea, Costinel, a jucat în Franța, la Le Havre

Fotbalist defensiv în vârstă de 25 de ani, Costinel Gugu are în CV mai multe prezențe la loturile naționale de juniori și tineret ale României!

A evoluat trei partide și în Franța, la Le Havre, dar și la ASA Târgu Mureș, Universitatea Craiova, CS Turnu Severin și CS Mioveni.

Este un tip extrem de motivat, vrea să demonstreze că fotbalul poate fi o stare de viață dacă este respectat.

A avut câteva “meciuri” cu Victor Becali, impresarul său din anii 2011-2012, sportivul trecând peste deciziile impresarului și ajungând pe cont propriu în Franța!

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor