logo
RNTV Live

Petrotel Lukoil a răsfăţat doamnele Asociaţiei Judeţene a Persoanelor cu Dizabilităţi Prahova cu un eveniment inedit

petrotel 7
Mihai Constantinescu

Petrotel Lukoil-cadou surpriză pentru doamne deosebite

 Petrotel Lukoil a răsfăţat doamnele Asociaţiei Judeţene a Persoanelor cu Dizabilităţi Prahova cu un eveniment inedit.

Luna martie nu înseamnă doar a treia lună din calendar, ci şi luna femeii. În această lună nici o reprezentantă e sexului frumos nu trebuie uitată, iar micile cadouri sunt binevenite pentru a le demonstra cât sunt de preţuite.

Cu doar câteva zile înainte de 8 Martie, reprezentanţii Petrotel Lukoil şi Clubul Rotary Ploieşti au invitat 40 de membre ale Asociaţiei Judeţene a Persoanelor cu Dizabilităţi Prahova să ia parte la un eveniment dedicat lor. Mai precis un eveniment menit să ajute la integrarea acestei categorii în societate.

Au fost întâmpinate cu multe flori, cadouri şi surprize dulci.

Bucuria pentru participante a fost cu atât mai mare cu cât pentru ele evenimentul a fost o premieră absolută.

“Considerăm că acesta e un mărţişor oferit din inimă doamnelor care întâmpină mai multe provocări decât aceea de a fi mame, iubite, colege. sunt femei care au probleme grave de sănătate într-un sistem care nu e întotdeauna atât de bine pus la punct încât să le sprijine nevoile. Încercăm să le oferim optimism. Poate din poveştile lor vom învăţa şi noi”, a declarat Dana Dănulescu, purtătorul de cuvânt al Rafinăriei Petrotel Lukoil Ploieşti.

 

“Persoanele cu dizabilităţi se lovesc de multe probleme în momentul în care trebuie să se integreze în societate. E vorba de venituri foarte mici, dar cel mai greu este că se simt marginalizaţi în societate. În privinţa angajărilor să ştiţi că am găsit firme care sunt dispuse să angajeze persoane cu dizabilităţi, dar cel mai greu este modul în care sunt priviţi, modul în care se simt priviţi”, a explicat Marius Chereş, preşedinte APD Prahova.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/httpswww-republikanews-roexplozie-urmata-de-incendiu-rezervor-motorina-la-lukoil-ploiesti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor