logo
RNTV Live

Pietonii, bicicliştii, cărutaşii şi şoferii din Prahova, în vizorul poliţiştilor. Ce s-a descoperit?

Pietonii, bicicliştii, cărutaşii şi şoferii din Prahova, în vizorul poliţiştilor. Ce s-a descoperit?
Mihai Constantinescu

Nu este nimic nou despre faptul că în Prahova regulile de circulaţie sunt foarte des încălcate. De aici şi numărul mare de accidente care se produc pe drumurile din judeţ, unele tragice, alte mai puţin grave.

Pentru a preveni astfel de evenimente rutiere nedorite, polițiștii Serviciului Rutier au acționat în zona drumurilor județene, îndeosebi pentru a preveni abaterile săvârșite de pietoni, bicicliști și căruțași, precum și a depista autovehiculele cu probleme tehnice.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 88 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 21.735 lei (34 pentru viteză, 11 pentru neutilizarea centurilor, 8 pentru pietoni, 9 pentru bicicliști, 4 pentru căruțași etc.).

În trafic a fost depistat şi un vitezonam, care “zbura” pe o şosea aglomerată cu viteză foarte mare. Este vorba despre un bărbat, care a condus un autoturism pe DN1, în localitatea Breaza, fiind înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 129 km/h (+59).

sursa IJP Prahova

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor