logo
RNTV Live

PLANUL ROȘU DE INTERVENȚIE, activat în urma unei explozii la un bloc/FOTO

639e7339-8688-4b20-9dce-77869875d2ff
Dudau Andreea Valentina

Aseară, o explozie, neurmată de un incendiu, a avut loc la un bloc (P+1) din municipiul Craiova: o persoană a murit și încă trei au fost rănite!

În urma evenimentului, s-a prăbușit o parte a etajului 1.

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

“Forțe alocate: 1 autospecială de stingere, 2 autospeciale de descarcerare, 1 container multirisc, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 unitate de terapie intensivă mobilă, 3 ambulanțe SMURD și 2 ambulanțe aparținând SAJ. Din informațiile primite la acest moment, în urma deflagrației 3 persoane sunt afectate, dintre care 1 este inconștientă . Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil. În sprijinul forțelor care intervin la fața locului a fost trimis și 1 container multirisc încadrat cu echipaj complet, din cadrul ISUJ Olt. “ a transmis aseară purtătorul de cuvânt al ISU DOLJ, Plt. adj. VÎLCEANU Gabriela Tania, la scurt timp după producerea exploziei.

UPDATE: Intervenția s-a finalizat în jurul orei 07:00!

În urma evenimentului înregistrat în municipiul Craiova, până la acest moment 4 persoane au fost afectate. Din nefericire, una dintre aceste persoane a decedat. Celelalte victime au fost transportate la spital, conștiente.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor