logo
RNTV Live

Play’n GO incearca sa se adapteze cerintelor pietei gamblingului

Play’n GO
rnews

Unul dintre cei mai premiati furnizori de jocuri cu continut de calitate pentru cazinouri din intreaga lume, Play’n GO este considerat unul dintre liderii domeniului, solutiile omni-cal pe care le ofera putand fi adaptate nevoilor partenerilor atat in cazinourile terestre, cat si in cele online, indiferent de cerintele de reglementare , geografice sau specifice pietei. In Romania, produsele sale pot fi gasite pe vladcazino.ro, un cazino online cu specific romanesc.

Una dintre primele mutari facute pentru a adapta compania noilor cerinte din piata a fost aducerea ca director de vanzari a experimentatului Magnus Olsson. Cunostintele in domeniul vanzarii si expertiza in relatiile cu clientii, dobandite in cei peste 20 de ani lucrati pentru companii renumite cum ar fi Juniper Networks si Hewlett Packard, vor aduce un impuls necesar companiei pentru dezvoltare. El va incerca sa se foloseasca de cunostintele acumulate spre a focaliza brandul spre tranzitii strategice care sa implice sectiunile de vanzari si de gestionare a contului.

Intr-un comentariu despre rolul sau in cadrul companiei, Magnus Olsson a declarat ca este fericit ca i-a fost incredintat transferul marcii intr-o era noua , deoarece Play’n GO este o ,,companie in plina ascensiune” si asteapta cu nerabdare sa o conduca spre ,,crestere si succes”. Noul director se va concentra pe aducerea sectoarelor de vanzari si gestionare a contului sub o singura umbrela. Procesul de restructurare este primul pas dintr-o strategie de concentrare a Play’n GO pe departamentele care interactioaneaza cu clientii, pentru a obtine vanzari rationalizate la scara globala, in cadrul companiei.

CEO-ul Play’n GO Johan Tornqvist este increzator ca noul membru al echipei de conducere are calitatile necesare pentr a atinge tintele propuse:

,,Magnus vine la noi aducand o mare experienta capatata de-a lungul carierei sale si, in scurtul timp petrecut la noi, si-a aratat deja calitatile pe care le-am cautat pentru a avansa in demersul nostru. Acesta este un moment interesant pentru Play’n GO si sunt incantat sa dezvoltam compania alaturi de Magnus”.

Compania suedeza se afla pe un drum ascendent. Produsele sale au fost nominalizate pentru doua categorii, furnizori pentru dispozitive mobile si furnizori de continut de cazino, la EGR Italia, eveniment care se va desfasura pe 4 octombrie si la care vor fi evidentiate companiile cu performante pe piata italiana. Pe 8 octombrie, la Las Vegas, se organizeaza Global Gaming Awards, eveniment la care Play’n GO a primit 2 nominalizari pentru Slot of the Year, Hugo Goal, si pentru OMNY, o solutie pentru jocuri pe baza de server.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor