logo
RNTV Live

Acest bărbat a plecat din localitatea Scorțeni și nu a mai revenit. Sunaţi la 112 dacă puteţi oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia

Scorţeni Bărbat de 55 de ani, plecat din localitatea Scorţeni
Mihai Constantinescu

Bărbat de 55 de ani, plecat din localitatea Scorţeni

Acest bărbat a plecat din localitatea Scorțeni și nu a mai revenit. Sunaţi la 112 dacă puteţi oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia.

Se numeşte Ghenea Nicolae, are 55 de ani și locuiește în com. Leu, sat Zănoaga, judeţul Dolj.  Are 1.70 m, 70 kg, ochi căprui, constituție astenică, păr șaten. La momentul dispariției era îmbrăcat  cu un tricou roșu, pantaloni tip salopetă de culoare albastră și papuci albaștri.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/au-calcat-pe-bec-pedepsiti/

În noaptea de de 01/02.08.2017, a plecat din localitatea Scorțeni, de la stâna unde lucra ca cioban și nu a mai revenit.

Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acestuia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor