logo
RNTV Live

În plin scandal Vlad Cosma-DNA, fostul deputat nu s-a prezentat la audieri

vlad cosma
Mihai Constantinescu

Vlad Cosma nu s-a prezentat la DNA

În plin scandal Vlad Cosma-DNA, fostul deputat nu s-a prezentat la audieri

Astăzi, fostul deputat Vlad Cosma ar fi trebuit să se prezinte la DNA Ploieşti unde era citat ca martor într-un nou dosar,dar nu s-a prezentat, notează realitatea.net.

Deputatul  Andreea Cosma a  anunţat că fratele său, Vlad Cosma, nu s-a prezentat la DNA Ploieşti pentru că este plecat din ţară. Aceasta a mai spus că se va prezenta la audieri când va reveni sau va putea fi audiat prin videoconferinţă.

Şeful DNA Ploieşti, Lucian Onea, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că Vlad Cosma a fost citat să se prezinte, marţi, ca martor la sediul Parchetului pentru audieri.

Vă reamintim că fostul deputat a iscat un scandal mostru după ce au fost prezentate mai multe presupuse convorbiri între el şi fostul procuror DNA Mircea Negulescu. Înregistrare prezenta modul în care ar fi ajuns mai mulți procurori să fie promovați dar şi cum s-ar fi  falsificat probe în cazul mai multor oameni politici.

Vezi mai multe aici

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor