logo
RNTV Live

Ploaia a blocat un drum spre un cartier dintr-un oraş important din Prahova

surs stirile kanal d
Mihai Constantinescu

Ploaia a blocat un drum spre un cartier dintr-un oraş important din Prahova

Este vorba mai exact despre drumul de acces spre cartier Cumpătu din Sinaia- În acest momnet este blocat la trecerea pe sub un pod din cauza cantității mari de apă.

Potrivit avertizărilor transmise de Administrația Națională de Meteorologie, începând de azi, până mâine, la ora 06:00 va ploua abundent, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40…50 l/mp și izolat 60…80 l/mp. Aversele vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

RECOMANDĂRI

Potrivit ISU Prahova, în situația manifestării vântului puternic și a căderilor de grindină, recomandăm populației să rămână în spații închise care le asigură protecția și să evite deplasarea în zone cu copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate care au putea fi doborâți.

De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autoturismelor se va realiza în zone ferite, la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate.

Vom reveni

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-ministrul-mediului-a-pus-la-zid-rompetrol-din-cauza-dezastrului-de-pe-poienitei-oamenii-nu-mai-au-rabdare/?fbclid=IwAR2fTqZjZwxjGruemJ_reD-AMTFDozX01doKW_KY6hw9gNH8WDZXHlEk4Ac

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor