logo
RNTV Live

Ploaia a făcut ravagii azi-noapte în mai multe localităţi din Prahova. Locuinţe inundate, drumuri blocate de aluviuni, localităţi nealimentate cu energie electrică şi persoană evacuată

sursă foto Adevarul
Mihai Constantinescu

Inundaţii în Prahova

Ploaia a făcut ravagii azi-noapte în mai multe localităţi din Prahova. Locuinţe inundate, drumuri blocate de aluviuni, localităţi nealimentate cu energie electrică şi persoană evacuată

Ploaia continuă să facă ravagii în Prahova. Azi noapte, pompierii prahoveni au intervenit la foc continuu. Aceştia au intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei în 4 locații. Este vorba despre Măneciu Ungureni, Ceraşu, Drajna de Sus şi Starchiojd.

În localitatea Măneciu Ungureni, patru gospodării și două locuințe au fost inundate.

De asemenea, alte şase gospodarii din localitatea Drajna de Sus au fost inundate din cauza precipitațiilor abundente.

Pompierii au intervenit cu motopompe în comuna Cerasu, pentru evacuarea apei din 2 gospodării.

22 pompieri militari cu 7 mijloace au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de protecție a comunităților precum și pentru evacuarea apei din zonele inundate.

In comuna Drajna de Sus o persoană a fost evacuată. Nu prezenta probleme medicale.

Totodată, DJ 230, care face legătura între localitățile Drajna si Cerasu este blocat complet de aluviuni, în mai multe puncte.

1232 de consumatori electrici din localitățile Cerasu si Drajna sunt nealimentati cu energie. 12 echipaje sunt în teren pentru remedierea problemelor.

Pompierii rămân la datorie, pentru limitarea și înlăturarea potențialelor efecte ale fenomenelor periculoase, monitorizarea situației din zonele vizate precum și evoluția acesteia.

Foto cu caracter ilustrativ

ISU Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor