logo
RNTV Live

Ploiesteni pe podium la Jocurile Naționale Special Olympics 2019, organizate la Deva și Hunedoara

WhatsApp Image 2019-09-27 at 09.58.32
rnews

În perioada 20 – 23 septembrie 2019 – Fundația Special Olympics din România a organizat Jocurile Naționale Special Olympics. Acesta este cel mai mare eveniment sportiv adresat persoanelor cu dizabilități intelectuale din România și reunește peste 500 de sportivi de la 60 de fundații, asociații și școli speciale din mai multe județe ale țării, antrenori, voluntari, personal medical și membri ai familiilor acestora.

În urma competitiei, Ploieștiul se poate mandri cu un rezultat impresionant de medalii.  Cei 3 copiii care au reprezentat Asociatia Sindrom Down Ploiesti la competitia de la Deva au cuceritmedalie dupa medalie, dupa cum urmeaza.

Ardeleanu Cristian, câștigator medalia de bronz la proba de atletism, medalie de argint si bronz la inot.
Nastasia Constantin David,medalie argint la atletism,medalie argint si bronz la inot.
Mortoiu Alexandru, medalie argint la atletism si medalie argint la fotbal.

Si elevii  Centrului Scolar de Educatie Incluziva Nr.2, Ploiesti au obtinut rezultate la fel de importante.

Mocanu Alexandru a obtinut aur la atletism si la fotbal, Ionita Gabriel,aur la atletism si argint la fotbal, Mateiu Victor, mentiune la atletism, argint fotbal, Neacsa Alexandru, argint atletism si bronz fotbal, iar Popa Matei ,mentiune la atletism si aur fotbal.

Felicitari, tuturor!

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor