logo
RNTV Live

Ploieştenii au motive de bucurie. Vezi ce se întâmplă mâine

prahova
Mihai Constantinescu

Cel mai aşteptat moment al acestei primăveri pentru ploieştenii mari şi mici se întâmplă mâine de ora 10.00. Copii, bunici, părinţi, toti sunt bineveniţi la deschiderea oficiala a noii săli de spectacole a Teatrului pentru Copii Ciufulici, situata pe Bulevardul Independenţei, nr.14.

Pe durata desfăşurării evenimentului, micii spectatori vor avea ocazia să întâlnească personaje îndrăgite din spectacolele Teatrului pentru Copii, dar şi statui vivante, considerate a fi una dintre cele mai interesante forme de teatru stradal din lume.

Curajosul Motan încălţat şi fiorosul Capcaun, Piratul Picior de Lemn, ajutorul temutului Capitan Hook, Zâna cea Bună şi Zâna de la Răsărit sunt doar câţiva dintre eroii de poveste care îi vor aştepta pe cei mici.

De la ora 10.30 şi de la ora 12.00 sunt programate două reprezentaţii ale spectacolului “Lampa lui Aladin”.

Copiii sunt aşteptaţi şi cu multe surprize. Vor putea participa la concursul “Desenează-l pe Ciufulici”, iat cea mai frumoasă lucrare va fi premiată cu un abonament de intrare la spectacolele Teatrului pentru Copii Ciufulici valabil pana la sfârsitul anului 2017. Desenele pot fi depuse la sediul Teatrului Ciufulici până la data de 14 ma.

Fosta clădire a Teatrului Ciufulici, de pe linia de tramvai, din zona hotelului Prahova, a fost retrocedata în anul 2010. De atunci, spectacolele s-au tinut la Cercul Militar sau în sala mare a Teatrului. Mâine copiii sunt aşteptaţi la teatru în noua sala de spactacole, situată pe Bulevardul Independenţei, nr.14.

teatru 7

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor