Ploieştenii au şansa de a decide care sunt priorităţile ZERO ale oraşului

Ploieştenii au şansa de a decide care sunt priorităţile ZERO ale oraşului

Ploieştenii au şansa de a-şi exprima opinia în ceea ce priveşte priorităţile oraşului din punct de vedere al investiţiilor ce ar trebui făcute. În acest sens, reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova au lansat o invitaţie pe Facebook unde cetăţenii îşi pot exprima părerile.

„Banca Mondială a realizat un sondaj prin care ne implică pe noi, prahovenii, în soarta viitoarei zone metropolitane #Ploiești.

Va invit să participaţi la completarea lui, accesând următorul link: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk! Priorităţile propuse au fost identificate de Banca Mondială în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România (FZMAUR) și cu sprijinul autorităților publice locale şi #judeţe!, se menţionează pe pagina de Facebook a CJ Prahova.

Cetăţenii au fost receptivi. Iată două dintre comentarii:

Toate au utilitatea lor economica,dar ma surprinde ca nu se ia in calcul si largirea la 4 benzi a DN 1A Ploiesti Magurele Valeni,care pentru noi prahovenii este foarte important.De asemenea trebuie sa se ia incalcul amenajarea circulatiei la intersectai DN 1A la Magurele cu DJ 100 L(Magurele-Mehedinta-Urlati) ,este un adevarat calvar patrunderea in drumul national , a comentat cineva

 

Dacă se vor realiza 50 la sută din aceste frumoase vise până părăsesc eu asfaltul, pot să plec liniștit. Dar am mari rezerve, ceea ce nu s-a realizat în trei decenii , să se realizeze acum ? Dă doamne !, a spus altcineva

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here