logo
RNTV Live

Ploieştenii, invitaţi la cel mai frumos eveniment sportiv filantropic al verii

sursă foto YouTube
Mihai Constantinescu

Ploieştenii, invitaţi la cel mai frumos eveniment sportiv filantropic al verii

Ploieștenii sunt invitaţi să participe la evenimentul “Semimaraton Ploiești – 2019”, care se va desfășura duminică, 09 iunie 2019, începând cu ora 09.00, la Parcul Municipal Vest.

Municipalitatea ploieșteană susține acest eveniment sportiv inedit, derulat sub îndemnul “Aleargă sau donează în super cursa faptelor bune!”, fiind partener instituțional al organizatorului – Fundația Comunitară Prahova.

Semimaraton Ploiești” reprezintă un eveniment sportiv filantropic, primul de acest gen creat pe plan local. Această super cursă a faptelor bune își dorește să strângă laolaltă persoane pentru care alergatul este un stil de viață, familii cu copii, care percep alergatul ca pe un timp petrecut cu folos împreună, oameni inimoși, care vor să se implice activ în susținerea unei cauze, ONG-uri și grupuri de inițiativă, care au nevoie reală de ajutor și susținere financiară, companii, corporații și antreprenori, care vor să se implice în procesul de strângere de fonduri.

Ploieștenii doritori să se implice activ sau să se distreze într-un mod sănătos, alergând pentru o cauză bună, sunt invitați să vină la “Semimaraton Ploiești -2019”, în cadrul căruia sunt programate următoarele curse: semimaraton – 21 km, semimaraton – 21 km ștafetă, cross – 3 km, cursa familiilor – 1 km.

Totodată, organizatorii au pregătit ateliere pentru copii și un târg de promovare a faptelor bune.

comunicat de presă

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor