logo
RNTV Live

Ploieştenii, invitaţi la cel mai frumos festival cu iz grecesc. Poftiţi la “Alfabetul Conviețuirii”

Bulevardul Independenţei foto https://romanialibera.ro/
Mihai Constantinescu

“Alfabetul Conviețuirii”

Ploieştenii, invitaţi la cel mai frumos festival cu iz grecesc. Poftiţi la “Alfabetul Conviețuirii”

Festival cu iz grecesc la Ploieşti! Inițiat de Uniunea Elenă din România și susținut de Primăria Municipiului Ploiești. festivalul “Alfabetul Conviețuirii”a ajuns la cea de-a VII-a ediție. Acesta se va desfășura, în perioada 20-22 septembrie , pe Bulevardul Independenței.

Menit să promoveze dialogul intercultural și unitatea în diversitate, Festivalul interetnic va debuta vineri, 20 septembrie a.c., la ora 17.00, cu o defilare a ansamblurilor participante și parada costumelor tradiționale.

În cele trei zile de spectacole, pe scena festivalului, vor evolua peste 800 de artiști din România și Grecia. De asemenea, vizitatorii vor putea aprecia tradiția, civilizația și cultura comunităților etnice prezente la eveniment prin vizitarea standurilor de prezentare, special amenajate în zona menționată.

Programul îl puteţi consulta mai jos:

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahovenii-invitati-in-septembrie-la-o-multime-de-evenimente-inedite-nu-ratati-nici-festivalul-cascavelei-lista-evenimentelor/?fbclid=IwAR14VRBo7HKFjhuu7pLV2fb6jChVku9lvKXj4lLjzMMs5hOq2Q_Z8ZMLhic

Foto reprezentativă cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor