logo
RNTV Live

Ploieştenii, invitaţi la cel mai tare Festival Turcesc al verii. Vezi ce surprize sunt pregătite

Festival turcesc
Mihai Constantinescu

 Anatolian Food Festival- cultură all-inclusive

Ploieştenii, invitaţi la cel mai tare Festival Turcesc al verii. Vezi ce surprize sunt pregătite.

Timp de trei zile, ploietenii sunteţi aşteptaţi  în Parcarea Griviței din oraş pentru a gusta diferite mâncăruri tradiţionale şi pentru a vă bucura de muzică, dansuri şi reprezentaţii artistice. Începe Festivalul Turcesc, aflat la cea de-a două ediţie. Se va desfăşura în perioada 22-24 iunie, în fiecare zi în intervalul orar e 10:00 şi 22:00.

Pe timpul zilelor de festival vă veţi putea bucura de muzică, dansuri și tradiții turceşti. De asemenea vă veţi putea bucura de cele mai bune mâncăruri specifice care vor fi gătite de mâini dibace după reţete şi cu ingrediente originale.

Organizatorii spun că bucătărie turcească va fi ilustrată printr-o expoziţie culinară care cuprinde în jur de 40 de standuri cu bunătăţi de toate felurile.

Ceaiul şi cafeaua turcească vor fi şi ele servite la standurile cu produse de gastronomie.
Evenimentul va cuprinde, pe lângă comercializarea preparatelor culinare tradiţionale şi o serie de ateliere de creaţie artistică specifică culturii Imperiului Otoman.

De festival se vor bucura şi cei mici. Special pentru ei vor fi organizate spectacole, concerte şi se vor modela baloane.

Intrarea este liberă.

Mai multe informaţii despre eveniment se pot găsi pe website-ul http://turkfest.ro/ si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/AnatolianFoodFestival/.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/premiera-la-breaza-urmeaza-primul-festival-de-amploare-dedicat-fructelor-de-mare-vezi-cand/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor