Ploieştenii, invitaţi la un eveniment inedit: „La pas prin trecutul Ploieștilor”

La pas prin trecutul Ploieștilor

Ploieştenii, invitaţi la un eveniment inedit: „La pas prin trecutul Ploieștilor”

Ghidul evenimentului este un ploieştean pasionat de istorie. La pas prin trecutul Ploieştiului este un eveniment care propune participanţilor să descopere o altă faţa a oraşului, una încărcată de istorie şi bogăţie.

Cu această ocazie se vor putea afla poveștile unor clădiri simbol precum fosta Casă a Căsătoriilor, Muzeul Județean de Artă, Casa Hagi Prodan sau Sala Teatrului „Toma Caragiu” .

Explicațiile vor fi însoțite de imagini de epocă. Mai precis fotografii unicat, reproduceri după poze rare, precum și cărți poștale vechi de mai mult de un secol.

Cei interesaţi de eveniment trebuie să ştie că punctul de plecare al turului este casa Radu Stanian (fosta Casă a Căsătoriilor), la ora 11:00. Turul are o durată de aproximativ două ore,iar ultima oprire este în apropierea Palatului Administrativ.

Vezi şi https://www.republikanews.ro/foto-un-prahovean-l-ar-fi-putut-face-mandru-pe-steve-irwin-s-a-intamplat-totul-in-parcarea-unui-supermarket/

Contribuție recomandată: 20 ron (banii find utilizați pentru strângerea de documente și obiecte legate de istoria orașului Ploiești)

Locurile sunt limitate, iar înscrierea se face prin e-mail la [email protected]

Vezi şi https://www.republikanews.ro/dorel-lucreaza-la-electrica-bataie-de-joc-pe-o-strada-nou-nouta-din-ploiesti-foto/

sursa Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here