logo
RNTV Live

Ploieştenii, invitaţi mâine la dezbaterea publică privind stabilirea preţului energiei termice

sursă foto www.radioiasi.ro
Mihai Constantinescu

Ploieştenii, invitaţi mâine la dezbaterea publică privind stabilirea preţului energiei termice

Mâine, la Ploieşti , are loc prima dezbatere publică a anului 2019. Se doreşte stabilirea preţului energiei termice.. În tâlnirea cu ploieştenii are loc începând cu ora 17:00, la sediul Teatrului Toma Caragiu (Ploiești, Str. Toma Caragiu, nr.13.

“În conformitate cu prevederile art.7 alin. (9) și (10) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică se organizează dezbatere publică, în data 04.01.2019, începând cu ora 17:00, la sediul Teatrului Toma Caragiu (Ploiești, Str. Toma Caragiu, nr.13), cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea ajustării prețului de producere – transport – distribuție a energiei termice destinată SACET, livrată de operatorul VEOLIA ENERGIE PRAHOVA SRL, în municipiul Ploiești. Recomandările se formulează în scris (semnat, datat și cu datele de contact ale expeditorului) și se depun personal și/sau se transmit prin poștă, la sediul Regiei Autonome de Servicii Publice – Ploiești,  Piața Victoriei, nr.17″ , se specifică într-un comunicat al Primăriri Ploieşti.

Tariful propus de operator şi prezentat în Consiliul local Ploiesti este de 237,40 lei/ Gcal (fără TVA). Tariful practicat în prezent este de 186,97 lei/ Gcal (fără TVA). Asta înseamnă o creştere cu 50,38 lei/ Gcal (fără TVA) faţă de tariful practicat în prezent.

Foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor