logo
RNTV Live

Ploieştenii, invitaţi să participe la campania “Oraşe Curate”

sursa foto B365
Mihai Constantinescu

Campania “Oraşe curate” la start

Ploieştenii, invitaţi să participe la campania “Oraşe Curate”.

Aşadar pentru un mediu curat, primăria Ploieţi invită cetăţenii să participe la campania naţională. “Oraşe curate”.Acțiunea se va derula în perioada 16-20 aprilie, iar la aceasta sunt invitați să participe toți ploieștenii care doresc să predea la centrele de colectare echipamentele electrice uzate pe care le dețin, cum ar fi: casetofoane, camere video, cuptoare cu microunde, frigidere, mașini de spălat, etc.

Punctele de colectare vor fi organizate, temporar, la Complex Nord și în fața Halelor Centrale. De asemenea, există în Municipiul Ploiești și un punct de colectare fix, care își desfășoară activitatea și în afara acestei campanii, respectiv cel din strada Ștrandului (depozitul și coloana auto), care  funcționează de luni-vineri, între orele 09.00-16.00.

Pentru colectarea de la domiciliu a echipamentelor voluminoase vă rugăm să sunați, în perioada 16-20 aprilie a.c., la numărul de telefon 0244.546.627. Pentru fiecare deșeu predat (minim 5 kg cumulate) se vor acorda premii instant, în limita stocului disponibil!

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/regele-jazzului-la-acordeon-prahoveanul-emy-dragoi-si-fetitele-lui-au-facut-spectacol-la-romanii-au-talent-ce-a-spus-andy-despre-prestatia-lor/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor