logo
RNTV Live

Ploiești: O mașină a intrat într-un stâlp de susținere al unei benzinării

accident_benzinarie
Ciprian Radu

UPDATE: Accidentul s-a produs în benzinăria Lukoil din nordul Ploieștiului, la ieșirea în DN1. Conducătorul auto a primit îngrijiri medicale la fața locului și nu a mers la spital.

Știrea inițială:

Numărătoarea accidentelor continuă, sâmbătă, în Prahova. În jurul orei 13.00, Poliția a raportat un eveniment rutier produs într-o benzinărie de la marginea Ploieștiului. 

Șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului și a intrat într-unul dintre stâlpii de susținere ai acoperișului benzinăriei.

Impactul a fost destul de serios, din moment ce conducătorul auto a fost rănit și are nevoie de îngrijiri medicale.

Serie de accidente în Prahova

Două accidente au avut loc, la orele prânzului, pe străzile Ploieștiului. Un pieton a fost rănit pe strada Găgeni, după ce a fost acroșat de un autoturism. Totodată, pe strada Ștrandului, un biciclist a fost lovit de mașină.

De dimineață, la Balta Doamnei, un microbuz cu 10 persoane a intrat în coliziune cu o autoutilitară Fiat, iar la Câmpina, un motociclist a ajuns la spital, după ce a fost lovit de un Volkswagen.

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor