logo
RNTV Live

Ploieşti: Poliţist de la Locală mort de beat, prins la volanul autospecialei de serviciu

sursă foto Argesul Vorbeste
Mihai Constantinescu

Poliţist local, beat la volan

Ploieşti: Poliţist de la Locală mort de beat, prins la volanul autospecialei de serviciu

Serciciul e serviciu! Probabil la asta s-a gândit politistul local atunci când a decis să meargă la serviciu deşi era mort de beat. Acesta a fost depistat de către poliţişti sâmbătă în timp ce se afla la volanul autospecialei de serviciu, în zona Spitalului Județean de Urgență.

Testat cu etilotestul, s-a constatat că  avea o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițistul local a fost amendat de polițiștii rutieri cu 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 90 de zile.

Potrivit ziarulincomod.ro , polițistul local prins băut la volanul autospecialei doar ce intrase în tură. Acesta ar lucra la Serviciul Ordine Publică.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-gratiela-gavrilescu-despre-problema-termoficarii-cred-ca-nu-este-normal-ca-un-primar-sa-fie-plangacios-si-sa-nu-faca-nimic-pentru-ploiestean-ii-cer-primarului-sa-si-dea-singur-demisia/?fbclid=IwAR3Ew_CKC_8OxIYGeSTkfUf295axCqyt5FZM85okAjJ6tQuezNCO51oNhtU

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor