logo
RNTV Live

Ploiești Shopping City – Great Times chiar și atunci când ai prea puțin timp!

PSC
rnews

Ploiești Shopping City – Great Times chiar și atunci când ai prea puțin timp!

Ploiești, 24 septembrie – Din toamna aceasta, Ploiești Shopping City se redefinește și își promite să ofere cumpărătorilor săi great times.

„Avem joburi care ne țin în priză prea multe ore, magazine pline și prea puțin timp să hoinărim prin ele, avem mulți prieteni, dar nu mai avem timp să ieșim cu ei la o cafea, avem Netflix și multe săli de cinema, dar nu mai avem seri libere în care să ne uităm la filme. Trăim în epoca vitezei, iar timpul a devenit bunul cel mai de preț în decorul urban. Cu acestă realitate în minte am pornit la drum spre noua poziționare a Ploiești Shopping City”, declară Elisa Olteanu, Marketing Manager al Ploiești Shopping City.

Atunci când vin la Ploiești Shopping City, absolut toți vizitatorii lasă aici un lucru:  TIMP. TIMP la cafea, timp la cinema, timp prin magazine și cabine de probă, timp la locul de joacă, timp de orice fel. Vom transforma timpul petrecut aici în timp de calitate, în clipe frumoase, cu aromă de cafea și look urban”.

Modern, interactiv și funcțional, Ploiești Shopping City va transforma produsele, serviciile și locațiile sale în momente unice. Vizitatorii vor veni în centrul comercial nu ca să cumpere o cafea, ci ca să se bucure de #coffeetime, nu ca să cumpere haine sau electrocasnice, ci ca să aibă parte de #shoppingtime pe gustul lor. Noua poziționare va fi susținută prin activări, evenimente, festivaluri, concerte și campanii punctuale si de lungă durată.

În acest început de toamnă, centrul comercial vine către consumatorii săi cu NEW COLLECTIONS & GREAT TIMES. În perioada 23 septembrie – 23 octombrie, campania promoțională îi răsplătește pe cumpărătorii fideli cu premii care pot transforma timpul în momente mari, memorabile și energizante: 1 smartphone Samsung A 80, cu cameră rotativă sau 15 brățări fitness Galaxy Fit e.

https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/new-collections-great-times/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor