logo
RNTV Live

Ploiești: Stradă închisă pentru “Marșul Conștientizării”

Circulaţie restricţionată pentru desfăşurare de evenimente culturale
Erika Stoica

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat solicitarea Fundației Județene pentru Tineret Prahova de închidere a străzii Sublocotenent Erou Călin Cătălin, între B-dul Republicii și strada Emile Zola, în zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B. Această măsură va fi aplicată sâmbătă, 27 aprilie 2024, între orele 15:00 și 19:00, în vederea desfășurării în condiții optime a campaniei “Respect în trafic, respect pentru viață – Marșul Conștientizării – ediția a II-a”.

Participanții la eveniment se vor aduna pe esplanada Palatului Culturii, iar pentru motocicliștii participanți s-a stabilit un traseu care include strada Sublocotenent Erou Călin Cătălin, Bulevardul Republicii, sensul giratoriu Caraiman, giratoriu Kaufland și retur pe Bulevardul Republicii, către esplanada Palatului Culturii.

Pentru a evita perturbarea traficului rutier, motocicliștii vor circula doar pe prima bandă a traseului menționat, cu o viteză maximă de 30 km/h. Biroul Rutier al Poliției Municipiului Ploiești și Poliția Locală Ploiești vor monitoriza respectarea acestei hotărâri, iar SGU se va ocupa de montarea și demontarea barierelor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor