logo
RNTV Live

PLOIEŞTI: Transportul public urmează să fie extins spre comunele limitrofe

sursă foto google image
Mihai Constantinescu

PLOIEŞTI: Transportul public urmează să fie extins spre comunele limitrofe

Primarul municipiului Ploieşti a anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că există intenţia ca transportul public să fie extins spre comunele limitrofe.

În aceste sens, reprezentanţii Primăriel Ploieşti şi cei ai Consiliului Judeţean Prahova lucrează la un proiect comun, urmând ca la finalizarea lui să fie pus în aplicare de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară.

Sunt însă câteva probleme care ar trebui rezolvate de urgenţă. Printre acestea se numără şi faptul că toate consiliile locale vizate de acest proiect ar trebui să se asocieze cu Primăria Ploiești și Consiliul Județean, pentru ca pe structura ADI să poată fi prestat acest serviciu.

Nu trebuie uitată nici partea financiară. Proiectul presupune efort financiar atât din partea Primăriei Ploiești, cât și din partea primăriilor  integrate în sistem.

Proiectul se adresează locuitorilor din Păuleşti, Blejoi, Bucov , Berceni, Târşoru Vechi, Blejoi. Boldeşti ,Băicoi şi Valea Călugărească care ar putea ajunge în Ploieşti folosind autobuzele TCE.

Elevii, studenții, pensionarii și persoanele cu dizabilități vor avea aceleaşi facilităţi ca şi până în prezent.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor