logo
RNTV Live

Ploieşti:Ceartă ca la uşa cortului între părinţii unui copil în faţa şcolii. Oamenii legii au intervenit

sursa foto Urbo.ro
Mihai Constantinescu

Ploieşti:Ceartă ca la uşa cortului între părinţii unui copil în faţa şcolii. Oamenii legii au intervenit

Nu a contat că sunt în faţa unei şcoli şi nici măcar că propriul copil este de faţă. Doi părinţi s-au luat la ceartă dintr-un motiv stupid, chiar în faţa porţii unităţii de învăţământ unde acesta merge la cursuri.

S-a întâmplat ieri, în faţa Școlii Gimnaziale „George Coșbuc”. Poliţia locală a fost sesizată cu privire la faptul că părinții unui elev se află într-un conflict la poarta unității de învățământ, cu privire la preluarea minorului de la cursuri.

Polițiștii locali au procedat la identificarea adulților, aflați în dispută pentru custodia copilului, precum și a avocatului care o însoțea pe mama acestuia, solicitându-le să dea dovadă  de un comportament civilizat. La apariția minorului, mama a început să tragă de copil, care a intrat în panică și a început să plângă.

Polițiștii locali au luat măsuri pentru aplanarea conflictului până la sosirea lucrătorilor Secției nr. 4 Poliție, ce au fost solicitați la fața locului prin numărul unic de urgență 112, în vederea continuării cercetărilor.

sursa Poliţia Locală Ploieşti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor