VIDEO/” Ploieştiul, din nefericire, are jumătate de primar!” Interviu cu senatorul Radu Oprea

Senatorul Radu Oprea a comentat pe larg situaţia dezastruoasă cu care se confruntă Ploieştiul, oraş care are „doar jumătate de primar fiindcă Adrian Dobre nu îşi exercită atribuţiile. De aceea şi colapsul din anumite societăţi, cluburi, de aceea atâtea proiecte pierdute”.

Acelaşi Radu Oprea a vorbit şi despre iniţiativele la nivel legislativ, una dintre ele, al cărei semnatar este, şi care a devenit lege, făcând referire la asigurarea de cazare şi masă gratuite pentru elevii înscrişi în învăţământul profesional şi tehnic cu duratac de minimum trei ani.

Doar prin măsuri cu efecte pe termen lung poate fi redresată economia acestui judeţ a mai spus Oprea, precizând că are în plan înfiinţarea în Prahova a unui liceu cu profil antreprenorial care să îi înveţe pe elevi cum să pună bazele unei afaceri şi să le educe spiritul antreprenorial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

“Pasul la ofsaid” cu Adrian Teodorescu

“Pasul la ofsaid” cu Adrian Teodorescu Invitatul emisiunii “Pasul la ofsaid” din această zi a fost omul de fotbal Adrian Teodorescu. Nimeni altul decât unul...