logo
RNTV Live

Ploieştiul va avea un sistem coerent de semaforizare. Cel puţin aşa promite primarul Adrian Dobre

rnews

Licitaţia pentru ceea ce înseamnă  realizarea studiului de fezabilitate cu privire la sistemul de semaforizare al Ploieştiul s-a încheiat.Până la sfârşitul acestei săptămâni, spune primarul Adrian Dobre, va fi obţinut şi aviz din partea Poliţiei, după care, în cadrul Consiliului Local urmează să fie supuşi aprobării indicatorii tehnico -economici, iar ulterior se va trece la licitarea proiectului tehnic şi execuţia lucrărilor. Acelaşi primar Dobre a prezentat şi zonele ” cu probleme” al Ploieştiului în ceea ce priveşte  semaforizarea şi în care se va interveni pentru introducerea unui sistem  coerent de semaforizare. A explicat, totodată, şi motivul pentru care în intersecţia de la Cioceanu semafoarele nu funcţionează de mai bine de o săptămână, din această cauză, riscul de accidente fiind ridicat. Se pare că a fost vorba despre o supratensiune la unui din corpurile de semaforizare auto. Sunt în momentul de faţă, la nivel de municipiu Ploieşti, două contracte în ceea ce priveşte semaforizarea – unul de mentenanţă şi întreţinere,  iar celălalt de modernizare. Primul contract are ca termen de depunere a ofertelor maximum două săptămâni.

Adrian Dobre a vorbit şi despre depunerea ofertelor în ceea ce priveşte asigurarea şi întreţinerea mobilierului urban, termenul limită fiind 7 aprilie 2017. În funcţie de câte oferte vin, edilul şef spera ca procedura să poată fi demarată cât mai repede cu putinţă în ceea ce priveşte atribuirea contractului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor