logo
RNTV Live

PMP a mai făcut un pas pentru reducerea numărului de parlamentari la 300

pmp reducere numar parlamentari
rnews
Deputatul PMP Cătălina Bozianu a făcut astăzi un anunț privind demersul PMP de a reduce numărul de parlamentari la 300. După ce 7.7 milioane de români au votat la referendumul din 2009, acum, PMP vrea ca proiectul să capete statul de lege. Decizia râmâne însă tot în mâna celor din Parlament.

Iată declarația integrală a deputatului PMP Cătălina Bozianu

Reducerea numărului de parlamentari la 300, unul dintre cele mai importante proiecte inițiate și promovate de Partidul Mișcarea Populară, a făcut un pas important către statutul de lege, prin adoptarea sa tacită de către Senat. Proiectul are girul a peste 7,7 milioane de români care, în 2009, au votat pentru reducerea numărului de parlamentari la referendumul convocat de președintele Traian Băsescu.
Îi rog public pe colegii mei deputați de toate culorile politice să voteze acest proiect de lege care reflectă voința a milioane de oameni doritori de o reprezentare parlamentare mai suplă, mai puțin costisitoare și mai eficientă.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor