logo
RNTV Live

PMP câștigă teren. Deputatul prahovean Cătălina Bozianu are un nou obiectiv

pmp neamt
rnews

PMP își dorește echipe puternice în toată țara.

Deputatul prahovean Cătălina Bozianu a participat vineri la alegerea conducerii Organizației de Femei a PMP Neamț. Este un nou pas în atingerea obiectivului PMP, ca până la finalul anului să se finalizeze procesul alegerilor în interiorul partidului.

Declarația președintelui PMP Prahova, Cătălina Bozianu

Am participat, vineri după-amiază, la alegerea conducerii Organizației de Femei a PMP Neamț. Colegele noastre de la Neamț formează o echipă redutabilă, determinată să se implice în lupta PMP pentru România, în schimbarea în bine a societății românești, în general.
Le felicit pe doamna președinte ales, Valentina Cârligeanu și pe celelalte colege de la Neamț pentru modul în care s-au organizat și le asigur de tot sprijinul meu. De asemenea, merită menționat și felicitat suportul pe care îl acordă organizației de femei dl. Bogdan Gavrilescu, președintele PMP-Neamț.
În calitatea mea de președinte interimar al organizației naționale, le-am vorbit doamnelor de la PMP-Neamț despre dorința noastră de a transforma OFPMP în cea mai activă structură politică de femei din România, despre implicarea noastră în proiectele partidului, în bătălia politică de opoziție împotriva tendințelor anti-democratice ale PSD.
Organizația de Femei de la Neamț este prima filială care, în sezonul de toamnă, își alege structura de conducere. Ne-am propus ca, până în luna decembrie, să încheiem procesul de alegeri în toate filialele și să organizăm congresul național al OFPMP.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor