logo
RNTV Live

PMP continuă lupta împotriva lui Dragnea. Anunțul de ultimă oră al deputatului prahovean Cătălina Bozianu

parlament ok
rnews

PMP nu îl iartă pe Dragnea

La începutul noii sesiuni parlamentare, deputatul Cătălina Bozianu îi declară război lui Dragnea. Într-o declarație pe rețelele de socialziare, aceasta promite că PMP va depune un proiect de lege pentru eliminarea tuturor pensiilor speciale pentru demnitari.

Declaratia integrală

În sesiunea parlamentară de toamnă care începe astăzi, Partidul Mișcarea Populară va continua bătălia de opoziție împotriva intenției PSD și a lui Liviu Dragnea de a transforma România într-un fel de moșie proprie.
Așa cum am stabilit în ședința Colegiului Național de sâmbăta trecută, vom depune un proiect de lege de eliminare a tuturor pensiilor speciale pentru demnitari. Poziția noastră pe acest subiect rămâne fermă: pensia trebuie să recompenseze munca de-o viață, și nu să se transforme în privilegiu rezervat unor categorii sociale restrânse care, oricum, au venituri mult peste media populației acestei țări. De pensii speciale trebuie să se bucure doar acei oameni care au dat României mai mult decât concetățenii lor: veteranii de război, militarii din teatrele de operațiuni și foștii deținuți politici.
De asemenea, vom depune toate eforturile, atât în Parlament, cât și în afara lui, pentru a realiza unitatea de acțiune a opoziției împotriva PSD. Numai dacă ne așezăm la aceeași masă și ne unim forțele, putem învinge partidul-stat.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor