logo
RNTV Live

PMP Prahova a constituit Liga Aleșilor Locali. Care vor fi principalele atribuții ale organizației

catalina bozianu
rnews

PMP Prahova a constituit, la finalul săptămânii trecute, Liga Aleșilor Locali de la nivelul organizației județene.

Structura de conducere aleasă este formată din Nicolae Măruntu (consilier județean), Neculai Mașcanu (consilier local la Blejoi) și Rodica Cioc (consilier local la Boldești-Scăeni).

Președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu, a ținut să precizeze importanța constiuirii unei astfel de ligi, în contextul viitoarelor alegeri.

„Încheiem, astăzi, prin constituirea Ligii Aleșilor Locali, procesul de formare a PMP-Prahova. Avem, de astăzi, toate structurile statutare constituite. Suntem, ca să zic așa, în formațiune completă de luptă. Liga Aleșilor Locali este structura de rezistență a organizației județene. La nivel teritorial, un partid serios nu poate funcționa bine fără aleșii locali.

Fără consilieri și fără primari. Voi, aleșii locali, sunteți politicienii cei mai apropiați de oameni, sunteți cei care cunosc cel mai bine problemele și dorințele prahovenilor din orașe și sate.

Succesul nostru în alegeri depinde de modul în care aleșii noștri locali rezolvă problemele oamenilor din localitățile lor, de modul în care îi ascultă pe oameni. Ăsta este un adevăr pe care conducerea națională îl înțelege foarte bine, mai ales din experiența politică a președintelui Băsescu”, a spus, în mesajul adresat participanților, președintele PMP-Prahova, deputatul Cătălina Bozianu.

Galerie foto:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor