logo
RNTV Live

PNL atacă dur PSD-ALDE

PNL atacă dur PSD-ALDE
Mihai Constantinescu

 

Atac dur al PNL, lansat astăzi, impotriva PSD-ALDE, privind pericolul de prăbușire al Pieței Centrale Ploiești, încadrată în gradul I de risc seismic.

Administratia PSD-ALDE este, in viziunea liberalilor, singura vinovată pentru acest dezastru, din cauza managementului defectuos sub PSD-ALDE.

Din 2012 până în prezent, directorul general al SC Hale și Piețe SA a fost numit de ALDE și sprijinit de PSD, au subliniat liberalii. In toată această perioadă consilierii locali PNL au avut numeroase intervenții publice în care au semnalat dezastrul de la Hale și Piețe SA, inclusiv prin solicitarea demisiei directorului societății.

Reprezentantii PNL au solicitat PSD-ALDE să se alăture eforturilor primarului Adrian Dobre pentru găsirea unei soluții imediate a problemei. Consilierii PNL sustin că au transmis deja primarului câteva soluții concrete, pentru ca nici comerciantii si nici ploieștenii sa nu aibă de suferit dacă Piața Centrală se va închide, fiind unul dintre puținele locuri din oraș de unde se pot cumpăra produse alimentare românești de calitate la prețuri accesibile.

PNL atacă dur PSD-ALDE
PNL atacă dur PSD-ALDE

 

Realizat de catre REPUBLIKANEWS la comanda PNL Prahova C.U.I 11160004

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor