logo
RNTV Live

Poliția are nevoie de ajutorul prahovenilor să de a de urma unui ploieștean dispărut de acasă

dispărut de acasă A duspărut de acasă
Mihai Constantinescu

A dispărut de acasă

Poliția are nevoie de ajutorul prahovenilor să de a de urma unui ploieștean dispărut de acasă. Se numește Moise Petru Ionel și are 53 de ani. A plecat de la domiciliul din Ploiești și nu a mai revenit. Familia acestuia a sesizat dispariția la data de 08 octombrie 2017.

Bărbatul are următoarele semnalmente: 1,80 m. înălțime, greutate de 90 de kg, păr brunet, tuns scurt, faţă ovală, ochi verzi, fără semne particulare sau tatuaje.

La momentul plecării era îmbrăcat cu un hanorac de culoare albastră, pantaloni lungi tip blugi de culoare albastră, iar in picioare o pereche de adidași de culoare neagră.

CITEȘTE ȘI https://portal.republikanews.ro/noua-parcare-rasarita-in-mijlocul-bulevardului-ce-reactie-au-avut-pietonii-galerie-foto/

Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acestuia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

Pentru mai multe știri, viyitați site-ul republikanews.ro

Sursa IJP Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor