logo
RNTV Live

Am bifat-o şi pe asta! Un poliţist băut, reclamat de un şofer beat

 Un poliţist de la Permise a luat şpagă de 52 de ori/ sursă foto/ sursă foto biz.ro
Mihai Constantinescu

Poliţist reclamat de un bărbat băut că este….sub influenţa băuturilor alcoolice

Am bifat-o şi pe asta! Un poliţist băut, reclamat de un şofer beat. S-a întâmplat în judeţul Arad. Omul legii este acum cercetat de superiori după ce a fost acuzat de un şofer care circula băut la volan că şi el este băut.

Şoferul prins la volan sub influenţa băuturilor alcoolice tocmai  fusese condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Acolo a observat că agentul de poliţie este băut şi el. Nu a stat mult pe gânduri şi a sunat la 112. Culmea este că etilotestul a demonstrat că poliţistul era cu mult mai beat decât şoferul oprit în trafic.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/locul-de-intalnire-preferat-al-bautorilor-de-alcool/

“Poliţistul, care făcea parte dintr-un echipaj de poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe linie rutieră, a depistat în trafic un bărbat în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur aer în aerul expirat. Întrucat s-a dispus recoltarea de probe biologice, pe timpul conducerii conducătorului auto la spitalul orăşenesc Ineu, acesta a apelat 112, sesizându-ne cu privire la starea vădita de alcoolemie a unui coleg, membru al echipajului de poliţie. Subofiţerul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat, joi pentru stirilekanald.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu.

Povestea acestui poliţist băut a ajuns şi la urechile superiorilor. Urmează să fie luate măsuri pentru fapta sa.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa stirilekanald.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor