logo
RNTV Live

Polițist din Ploiești, acuzat că a violat o femeie în timpul unei anchete

clinici de lux Floreşti I-a aplicat o corecţie fizică/ sursa zhd.ro
Erika Stoica

O femeie în vârstă de 36 de ani susține că a fost supusă unor momente traumatizante în timp ce căuta ajutor la Poliția din Ploiești. Aceasta susține că a mers la secția 4 de Poliție din municipiu pentru a depune o plângere penală împotriva unui individ care ar fi înșelat-o și apoi o amenința. În loc să primească sprijin și protecție, ea a fost supusă unei noi agresiuni.

Potrivit mărturiei sale, polițistul care i-a luat declarația inițială a contactat-o ulterior, pretinzând că are informații suplimentare despre caz, dar pe care nu le poate dezvălui la secția de poliție. Femeia a acceptat să se întâlnească cu acesta într-o parcare apropiată de locuința sa.

Cu toate că inițial polițistul a insistat că era necesar să se întâlnească pentru a discuta detaliile cazului într-un loc mai sigur, în final a convins-o să urce în apartamentul său. Acolo, în loc să primească informații, femeia a fost agresată sexual împotriva voinței sale.

În ciuda traumei suferite, victima a avut curajul să se prezinte la secția de poliție pentru a reclama agresiunea. Aceasta susține că a fost ignorată și tratată cu indiferență. Șeful polițistului, în loc să ia în serios acuzațiile, le-ar fi tratat ca pe o glumă și i-a sugerat să se liniștească.

Confruntată cu lipsa de sprijin din partea autorităților, femeia a depus imediat o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești. De asemenea, s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală, unde a obținut documente care confirmă abuzul sexual suferit.

Iată ce precizează reprezentanții IJP Prahova despre acest caz: “Inspectoratului de Poliție Județean Prahova a dispus declanșarea cercetării prealabile încă de la momentul luării la cunoștință despre aspectele reclamate, urmând a fi stabilită situația de fapt, pentru a fi luate măsurile legale în consecință.

De asemenea, la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, se află înregistrat un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor